Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H.A.R.U.N-GURHAN-LeVrEkCi 29-30/4/2008
harun ve gürhanla ereğlide levrek avlamaya gidelim dedik aporlara baktık pazartesi hava poyraz salı hafif lodos görünüyordu ve yola çıktık.
pazartesi hava raporları bizi çok yanılttı lodos avımıza çok engel oldu.trofe bi levrek çok istedik ama sarıkanat çinekop lüferler gelmeye başlayınca daldık gittik onların peşine, levreğede 2 kez baktık ama bişey denk gelmedi.deniz lodostan dolayı çok pis ve bulanık alışık olmadığım ters rüzgarda av yapmak zorunda kaldık kısaca levrek yok tutamadık.
diğerlerine gelince.
1-mera marmara ereğlisi çakarı ile ereğli liman arası kıyıdan açıklık 20 ila 100 metre arası.
2-hava lodos ara sıra yağmurlu geçti lodostan dolayı tekne indirme bindirmelerde zaman kaybettik hatta 1. gün denize ancak akşam üstü çıkabildik 1 saat av yaptık.
3-takım:gürhan ve bende herzamanki gibi yozuri cristal minnow 9 cm rapala kurşunsuz 14 kulaç salarak su üstü misina 30 numara ,harunda muhtelif renk ebat ve marka denenmiş rapalalar tek tek denedi balık tuttu ama hangisi en çok balık tuttu bende kendi balıklarımla meşgul olduğum için anlamadım.ve istavrit için yeşil beyaz turuncu çaparilerle av yaptık harunun yeşil çapariye 2 de çinekop geldi.
4-tutulan balıklar:bol bol istavrit izmarit çinekop sarıkanat lüfer(lüferin birini harun tuttu telefonla konuşuyorsu 2-3 dakika gezdirdi sanıyorum balık o ara büyüdü.yani şov yaptı)
5-av şekli rapalayla su üstü kurşunsuz gezildi,çapariyle durarak avlanıldı,levreğe akıntıya bırakılarak kumdan sürtme gezdirildi.
amaç levrek tutmak kafa dinlemekti kafa dinledik levrek tutamadık ama yiyeceğimiz lüfer familyasından bol bol tuttuk canımız çıktı yorgunluktan heryerim ağırıyor ama kafam çokkkk güzel dinlendi ne kurt kaldı ne bişey kuzu oldu kuzuuu Gulumse
lodos varken yani salı günü sıkıntıdan kıyıdan olta attık harun tek vuruş aldı fazla uğraşmadık moralimiz bozuktu tekneyle çıkamıyoruz diye.
resimlerdeki balıklar 2. gündendir 1. gün resimleride var onlarda gelecek.
videolar ve çoğu rsim gürhanda oda birkaç güne yollar sanıyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah valla tebrik ediyorum çok güzel geçirmişsiniz berketli olsun...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
nihayet Nihat denizle buluştun Smile

tebrikler arkadaşlar, o kadar çok sarı kanatlı balıkları tutmak büyük marifet helal olsun sizlere. birlikte güzel vakit geçmiş anlaşılan, afiyet şeker olsun
Bul
abi lodos modos demişiniz yine de bi dünya balık tutmuşunuz en kralından valla daha ne olsun çeşit dediğin böyle olur 4 gözle bekliyordum bu raporu valla şah levrek yok ama vezir ve piyonları toplamışınız eee sıra geldi şaha oda en kısa zamanda teşrif eder sofranızı herşey gerçekten süper gözüküyor zaten gürhan abiden canlı canlı alırım ben en yakın zamanda raporları,orada geçirdiğiniz günler ve muhabbeti yeter insana daha senin için sezon yeni başladı bundan sonra her hafta sonu haber bekleriz senden artıkSmile
Bul
Nihat,harun,Gürhan
ellerinize, dostluğunuza sağlık,
süper olmuş,
Levrek olmasada diğerleride muhteşem,
tekrarı bol olur inşallah,,,
abi bu arada demeden edemeyeceğim o ilk resimdeki lokantanın adı ne (süleyman usta & yenge)mi yazıyor yoksa benmi öyle okuyorum SmileSmileSmile çok hoşuma gitti valla ismi Smilesüleyman usta ismini yazmış iyi güzelde yenge ne oluyor bari onunda ismini yazsaymış tam olacakmış valla hafiften kılıbıklık sezdim lokanta sahibinde Smile

bide harun abi ve gürhan abiye bakıyom devamlı sofra başındalar iyi tatil yapmışlar valla kafadan 3-5 kilo almışlardır artıkSmile herşey gerçekten süper olmuş valla kıskanmamak elde değil
Bul
arkadaşlar levrek haberlerini merakla bekliyip durduk,sağlık olsun levrek olmasada balık çeşidi yapmışsınız,balık bile olmasa arkadaşlık ve dosluklarınız yeter kafanızı dinlendirip sitresinizide atmışsınız gününüz herdaim böyle olsun,rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
boranmursel yazdı:abi bu arada demeden edemeyeceğim o ilk resimdeki lokantanın adı ne (süleyman usta & yenge)mi yazıyor yoksa benmi öyle okuyorum SmileSmileSmile çok hoşuma gitti valla ismi Smilesüleyman usta ismini yazmış iyi güzelde yenge ne oluyor bari onunda ismini yazsaymış tam olacakmış valla hafiften kılıbıklık sezdim lokanta sahibinde Smile

bide harun abi ve gürhan abiye bakıyom devamlı sofra başındalar iyi tatil yapmışlar valla kafadan 3-5 kilo almışlardır artıkSmile herşey gerçekten süper olmuş valla kıskanmamak elde değil
evet mürsel yengeden 20 senedir köfte yeriz güzeldir köftesi bazen istanbuldan sırf köfte yemeye oraya gideriz.
Bul
Tebrikler arkadaşlar,tam kampa çekilmişsiniz.Forumda bir boşluk vardı,millet nerede derken Mürsel'den üçünüzün safariye çıktığınızı [Resim: icon7.gif] öğrendik.Harun,Nihat,Gürhan ; üç usta işbaşında.Garanti trofe bir levrek raporu görürüz artık dedim. Ama sarı kanatlıları boğmuşsunuz.Ekip iyi çalışmış eşantiyondan izmarit,istavrit daha ne olsun. Kendi açımdan bende sarı kanatlıları tercih ederdim.Güzel rapor ve paylaşım için teşekkürler.
Şimdi ne olacak mayıs ayı için üçünüzü birden mi vip seçeceğiz,ayrı ayrı mı gireceksiniz oylamaya ?[Resim: icon7.gif] Gürhan'ın diğer foto ve videolarını merakla bekleyeceğiz..
(Bu arada levrek çıkmaması araphüso'nun eline koz verdi.Sarıkanatlıları kabul edermi acaba?[Resim: icon7.gif] )
Bul
mehmet abi normal şartlarda levrek tutmayı tercih ederdim ama levrekte tek olta atabilirdik akıntı çok terst rapalayla sarıkanat ararken 3 olta atabildik hem üçümüzde balık tutmuş olduk hemde yiyecekleri çıkarttık salı akşamı az daha tavuğa talim edecektik son dakikada golü attık sarıkanat yedik çarşamba öğleden önce golü yedik hiç tutamadık uzatmalarda akşam maçı kazanan golleri attık çeşit tuttuk.
bi konuda daha cevap yazdım araphüsoya levrekci olunca sarıkanatlar beğenilmez olmuş sitede pantoloncu olsak istavrit bile bol gelirdi buda bizim kaderimiz.
ayın vip ine gelince raporu gönderen katılır kuralından dolayı ben katılırım heralde WinkAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,869 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,105 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,593 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,488 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,781 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,145 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,196 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,668 09-10-2015, 22:40
  28\08\2015 levrekci levrek avı LeVrEkCi 27 3,372 11-09-2015, 17:52
Son Yorum: BALIK and OZAN
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,461 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi