Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar izmir tekne organizasyonu konusu açıldığından beri birçok özel mesaj aldım istanbulda olursa katılırım diyenler oldu bende düşündüm istanbuldada böyle bir tekne organizasyonu güzel olur bu nedenle araştırma yapalım dedim.
tanıdığı olanlar varsa bi bakarsa sevinirim araştıralım en uygun neyse onu bulalım yemekli olmasın herkes kendi yemeğini getirsin isteyen ailesiyle isteyen arkadaşıyla isyeteyen yalnız gelsin sanıyorum güzel bir tekne turuna baya bi katılım olur.
tekne büyük ve günlük olmalı ben bi ara internetten araştırmıştım kaç kişi olursa olsun 1500ytl istemişti birde 3 sattliğine 900 ytl isteyen vardı bizim için bu rakamlar yüksek izmir gibi 400ytl de bulmak zor ama en azından yakın bi rakam bulan olursa bizlerle iletişim kurarsa değerlendirelim.
önce tekneyi bulalım sonrasında tarih kolay kararlaştırırız.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
hayırlsı olsun nihat abi izmirin ucuzluk farkı var istanbula göre, ama ordada tanıdık vasıtasıyla denk getirilir. Gittikçe kaynaşıp büyüyoruz org. kesilmesin inşallah devamı gelsin herdaim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hadi hayırlısı olsun bakalım.Güzel haber bu..
Yorumları: 13
Konuları: 3
Böyle bir organizasyon çok iyi olur. Seve seve üzerimize düşen neyse yaparız.
Yorumları: 527
Konuları: 7
öncelikle hayırlısı olsun diyelim ,,,,,,,,,,,,,,ve araştıralım

orta boy gezi tekneleri
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Artık yaz geliyor denizede gireriz
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hadi org başladı ,tekne işini haziran temmuz falan olur herhalde mayıs için iki org yeterli
23.24.25 mayıs yalova var çadırlı herkes yatağını yorganını getircek çadırda temin edicez olan getirsin yinede
nihat harbiden 10 senedeir boğaz turu yapmadım çok güzel olur bencede balık olmasa bile ailelerimizin de tanışması ve kaynaşması çok güzel olur hiç yoktan kim kimle nerelere ,nasıl gidiyor fikrini sileriz hanımların kafasından gerçi bende sorun olmuyo her türlü hanıma yaptığımız org ların video ve resimlerini gösteriiyom beraber seyrediyoz he he he
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 500
Konuları: 45
Nihat hayırlısı olsun ben bu konuya bir vurgu yapmıştım fakat teknenin pahalı oluş nedeni ile olmaz dediniz olursa sevinirim kendi adıma.
balıkcızakir yazdı:Nihat hayırlısı olsun ben bu konuya bir vurgu yapmıştım fakat teknenin pahalı oluş nedeni ile olmaz dediniz olursa sevinirim kendi adıma.
ucuzunu arayacağız artık zakir abi site olarak kim bulursa haber versin hemen görüşelim tarih belirlemeye çalışalım.
yalova tatar yazdı:hadi org başladı ,tekne işini haziran temmuz falan olur herhalde mayıs için iki org yeterli
23.24.25 mayıs yalova var çadırlı herkes yatağını yorganını getircek çadırda temin edicez olan getirsin yinede
nihat harbiden 10 senedeir boğaz turu yapmadım çok güzel olur bencede balık olmasa bile ailelerimizin de tanışması ve kaynaşması çok güzel olur hiç yoktan kim kimle nerelere ,nasıl gidiyor fikrini sileriz hanımların kafasından gerçi bende sorun olmuyo her türlü hanıma yaptığımız org ların video ve resimlerini gösteriiyom beraber seyrediyoz he he he
23-24-25 mayıstan benim haberim yok yaww bişeyler olacaktı ama hiç konuşulmadı nerede olacak nasıl olacak ayrıca ben o hafta sonu çalışıyorum olacaksada ben olamıyacağım ne yazıkki.bence o işi tekne organizasyonuna çevirelim araştırıp tekne bulalım boğazdan karadenize çıkartıp orada bir sahilde bıraksın 3-4 saat mangal yakıp yemek yiyip dönelim adalara gidip balık avlayalım gibi bişey olsun.