Nisan ayına girdiğimizden bu yana turna peşinde koşturdum, hava gazı. Bizim balıkçı gruptan Hamit arkadaşım bu hafta dilekçe vererek emekliye ayrıldı. 6 arkadaş bunu kutlamak amacıyla mangal ve yiyecekleri alarak (tabi içecekleride) doğru su kenarına. Bagajdaki oltalarımı boş bırakmak olmazdı. çıkardım üç olta çelik beden ve canlı balık (yemlik balık) ile üç tane turna. toplam 2.300. gram. öğlenden sonra izin alarak iştem çıktım ve şimdi eve geliyorum. Hıdrellez kutlaması, Hamitin emeklilik kutlaması ve üç turna. Kendileri dolaba girdi ama resimleri ancak yarın işyerindeki bilgisayardan ama şimdiden sizlerle paylaşıp yatmak istedim. Haydi iyi geceler. Sevgili dostlarım. Kendinize iyi davranın.
murat abi bereketli olsun.turnalar gözükmeye başlamış..hayırlısı olsun.bende çok merak ediyorum bu turna avını..resimleri bekliyorum...bol şanslar abi..
murat hadi yine iyisin turnayı kutlamalarda gözünden vurmuşsun hamido yada hayırlı olsun dileklerimizi ilet .bizlerden bahset birazda gelince düzceye sana bir günümü ayırıcam .av için bereketli olsun resimleri bekliyoruz.
Çok teşekkürler arkadaşlar, ama fazla dağıttık her halde öyle güzelim resimler vardıki (balığı çekerker, üçü elimdeyden) cep telefonların hiç birinde bulamadık. yer yarıldı yerin dibine girdi, Ama asıl amaç balık değildi. Dediğim gibi Hamidonun emeklilik kutlaması Gerçekten çok eğlendiğimizi sizlerle paylaşarak ta ölümsüzleştirmek istedim. Bana katlandığınız için teşekkürler.