07-05-2008, 13:03
yeğenim mustafa ve bensalih kaptanın 4mtfiber 15hp mariner teknesinle akşam akşam üstü sırtı yapmak için kıyıdan ayrıldık kıyılardan başladık sırtımızı 1 saat kadar tık yok dolaşmaya devam bu arada sırtıda hareketlenme oldu asıldım ve yeğenime gaz kesmesini söyledim inanamıyorum bizim sırtı dolu geliyor uğraştan sonra tekneyeturnamızı aldık ve yeğenim bana ben yeğinime baktık ikimizde sanki birturdağa atalım dergibi olduk 1 tur dağa attık oda ne böyle birşey olmaz sankilim insan gücü çekiyor misinayı gaz kesip sırtıyı çekmeye başladık anlatamam zevkini neredyse parmaklarımı kesiyordu misina neyse 15 20 dakikadan sonra teknenin yanında dev bir levrak inanin elim ayağım titriyor şimdi ne yapacam diyordum kepce yok tekrar sert asıldı balık gidiyor birden aklıma kalama vereyim dedim misinayı 3 4 kulac bıraktım senmisin bırakan irice levrek rapaladan kurtuldu dünyam başıma yıkıldı tabi bunlar tecrübe ister kaçıracaksınki yakalamayı öğrenelim nihat kulaklarını cınlattım sen olsaydın kesin alırdın dedim..ertesigün yeğenim dayı bugünde mercan avına gidelim dedi ben hazırım dedim takımları alıp mercan için meramıza hareket ettik 35 40 dk sonra meramıza vardık gelelim kerteriz konusuna tamam burası dedim demir attık oda ne çamurun tam ortasındayız çapayı cek tekrar kerteriz ayarla tamam oldu busefer demirledik takımlar suya bırakıldı 15 20 dk sonra ilk vuruş aldık gelen iri bir balığa benziyordu kafa atışından mercan olduğu belliydi ilk mercanımızı aldık arkasından yeğenim de aldı 4 adet mercan aldık avımız güzel gecti mercan avından 1 gün sonrada tekrarsırtı yapmaya başladık busefer karşı kıyıları deneyeceğiz 15 saat tık yok benzin bitmek üzere dönmeye karar verdik rapalayı toplamaya başlayalım dedim ve bir vuruş gaz kesip cekmeye başladım bu sefer neolursa olsun boşluk vermeden çekecem rapalay dedim boşluk vermeden çektim buda güzel turnaydı anlatamam arkadaşlarsırtının zevkini yaşayan bilir umarım sıkmadım saygılar rast gele rapala. storm thunder stick ts09_344 misina0.40 1.5kulac orta fırdöndü 40.50 kulac salındı mercan iğnesi. vwc 16 numara düz beyaz misina0.35 kurşun.75 gr yem ölü teke takım hırsız 5 iğneli...
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları