Yorumları: 5,855
Konuları: 245
geçen pazar günü tuttuğum bu balık japon balığına benziyor.Dayım bu balığın tadı acı oluyor dedi.Bende tekrar suya bıraktım.bu balığı bilen varmı.Tutulan yer yozgat/sorgun/gelingülle barajı.
[attachment=631]
Yorumları: 443
Konuları: 61
dayin dogru demis.ben bildigim kadar tropikal bir balik cinsi yenmedigini biliyorum sadece kediler yiyor.avusturalyada tutmus olsam akvaryuma atardim.fiyati 30 dolar o buyuklukte.......
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
OZI HAKAN.. yazdı:dayin dogru demis.ben bildigim kadar tropikal bir balik cinsi yenmedigini biliyorum sadece kediler yiyor.avusturalyada tutmus olsam akvaryuma atardim.fiyati 30 dolar o buyuklukte.......
sevgili ozi hakan bunlardan o kadar çokki tutup atıyoruz.Akvaryuma götürenlerde varmış ama ne kadar doğal ortamına uydururlar bilemiyorum.
Yorumları: 320
Konuları: 22
bu balıklar japon balığı,bunlar bulunduğu ortama uyum sağlayabiliyor,banada bayburt'ta bir gölette denk gelmişti,bunlar yenmiyor,biri o baraj'a atmıştır onlarda çoğalmıştır ama bildiğim kadariyle bu balıklar diğer balıklar için tehdit unsuruymuş,diğer balıkarın yumurtalarını yiyorlarmış..
Yorumları: 21
Konuları: 2
arkadaşım bunlar bundan 10 sene öncesine kadar hiçbir gölde yoktu
ne olduysa hemen hemen türkiyenin heryerinde rastlanır oldu aklıma
acaba bunlar bilinçli olarak mı biryere bırakıldı diye geliyor?
evet havyarı yidiği kesin çunki bu balıkların görüldüğü sularda sazan azaldı sonu hayrolsun.
Yorumları: 21
Konuları: 2
arkadaşım bunlar bundan 10 sene öncesine kadar hiçbir gölde yoktu
ne olduysa hemen hemen türkiyenin heryerinde rastlanır oldu aklıma
acaba bunlar bilinçli olarak mı biryere bırakıldı diye geliyor?
evet havyarı yidiği kesin çunki bu balıkların görüldüğü sularda sazan azaldı sonu hayrolsun.
Yorumları: 40
Konuları: 7
Bizim köyün kanallarında bile var o balıktan hem de ondan daha büyük gördüm.İsmini cismini bilmiyorum.Bu balığı görünce aklıma somon balıkları geliyor.Onlarda kırmızı, yumurtlama döneminde yumurtalarını bırakıp ölüyorlar(belgeselini izlemiştim)Çok acıklı:0521:
Yorumları: 2
Konuları: 1
ayını balıktan bende tuttum ve akvaryumuma koydum bizim akvaryumcu bi abimiz var havuz japonu dedi
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bu balıkdan şarkışla barajında da var nerden geldiyse bilmem ama oranın halkı yiyor pek şikayetci de değiller

Yorumları: 3
Konuları: 0
Arkadaşlar bu balıkları ve israil sazanlarını tutarsanız sakın suya geri bırakmayın.Bunlar tam bir ekosistem düşmanıdırlar,sazanın bir numaralı düşmanlarından sayılırlar.