Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31 Mayıs - 1 Haziran (A.Ö.F) sınavları
Arkadaşlar 31 Mayıs - 1 Haziran tarihlerin de 4 oturum halinde yapılacak olan A.Ö.F. sınavlarına girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diler, organizasyonlarını bu tarihe dikkat ederek ayarlamalarını duyururum...Affet Bu tarihlerde bende HAKKARİ ilinde görevli olacağım...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
şimdiden herkese başarılar Allah zihin açıklığı versin.
Bul
Sağol ahmet abi nasipse son sınavım olucak artık Smile zaten ders çalışıyorum diye organizasyondan beri balığa gidemedim 2 hafta daha gidemicem Hadiordan Mahcup Allah herkese zihin açıklığı versin,önce sağlık iş okul balık herzaman var nasılsa.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
sınava girecekler allah yardım etsin çalışmadan kesinlikle olmaz kendimden biliomHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sınava girecek arkadaşlara sonsuz başarılar diliyorum. umarım kısa sürede bu işkenceden kurtulursunuz. Ben 10 sene bir diploma peşinde koştum. Artık kampüsün yakınlarından bile geçmiyorum. Bir an önce muvafakat olursunuz umarım.
Bul
ooo uzun soruları verde murat ıma yarasın bari Happy espirik yaptım sen denetçisin zaten olmazda yaniiii kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı .....Affet dualarımız sizlerle beraber ...Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tüm öğrenci olan arkadaşlarımıza allah zihin açıklığı versin.
sınavdan sonra doğru balığa.stres bitince balık tutmak daha güzel oluyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker abi aynen katılıyorum stres bitince daha bi zevkli oluyor.sınavdan sonraki hafta gidemessem zaten işte o zaman çatlarım Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
araphüso26 yazdı:sınava girecekler allah yardım etsin çalışmadan kesinlikle olmaz kendimden biliomHappy
Aferin sanaa Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
SerenaY66 yazdı:tüm öğrenci olan arkadaşlarımıza allah zihin açıklığı versin.
sınavdan sonra doğru balığa.stres bitince balık tutmak daha güzel oluyor.

Eyvallah tatarım sen bilirsin işini...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30-31 Mayıs (A.Ö.F) sınavları Uzun_ahmet 14 2,865 28-05-2009, 21:17
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi