Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbuldayım
Arkadaşlar şu anda İstanbuldayım, ve mesajlarımı burdan yazıyorum. ALLAH nasip ederse bugün niyazi'yi (İlerya) arayıp yarın için randevulaşacağım, Balık bahane sadece tanışma amaçlı randevulaşınca buraya buluşacağımız yeri yazarım, gelmek isteyen başka ardaşlarda olabilir beklerim....77
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ooo ahmet abi hadi hayırlısı artık herkes buluşup kaynaşıyo vay be süper gerçekten ya niyazi abiyede çok selamlar AlkisAlkisSeerfSeerf muhabbetiniz bol olsun, aman pantolon balığına dikkat tam zamanı şimdi Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ahmet abi neredesin bilmniyorum telefonunu bulursam arayacağım seni.sarıyere yolunu düşür bi çayımı kahvemi iç bekliyorum.yarında sabah 11 akşam 17 arası işyerimdeyim.
Bul
nihatla uzun buluştuğunuzu biliomda resimleri nerde merak ettim Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet ile görüştük,

Ayagı kısmetli,
Tam da kayınço'nun nişan ve düğün işini konuşurken,,,

Yarın saat 13:00 gibi Galata'da buluşacağız,,,
süpersiniz niyazi birbirinizi nası tanıyacaksınız yakanıza gül falan takın hehehe iyi muhabbetler dostum..inşallah en kısa zamanda bizde grşrzAlkisAlkis
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
fish or die yazdı:ooo ahmet abi hadi hayırlısı artık herkes buluşup kaynaşıyo vay be süper gerçekten ya niyazi abiyede çok selamlar AlkisAlkisSeerfSeerf muhabbetiniz bol olsun, aman pantolon balığına dikkat tam zamanı şimdi Smile

kardeş sen bu işten anlamıon pantolon balığının akını geçti öğrende geelllllllllHadiordanHappy
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Seerfhadi hayırlısı,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
araphüso26 yazdı:süpersiniz niyazi birbirinizi nası tanıyacaksınız yakanıza gül falan takın hehehe iyi muhabbetler dostum..inşallah en kısa zamanda bizde grşrzAlkisAlkis

Benim favorim karanfil ama bakalım nasıl olacak,,,

İnşallah seninle de en kısa zamanda görüşürüz,,,
araphüso26 yazdı:kardeş sen bu işten anlamıon pantolon balığının akını geçti öğrende geelllllllllHadiordanHappy

doğru diyosun hüso abim ahmet abi kaçırdı akını kısmeti yokmuş diyelim artık Happy hüso abi süpersin gerçekten seni seviyorum, saygılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi