Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bende eskilere baktım
eski resimlere bakıyorum oğlum geldi baba bu büyüklerden bayadır tutmuyorsun dedi yaww geçen yaz tuttum ya diyorum bu ara tutmuyorsun diyor moralim bozuldu levrek tutmam lazım acilen Smile)))
eskilere baktımda ahhhhhh ahh

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihat doğru söylersin.insan geriye bakıp bakıp offfflar ahhhlar çekebiliyor.her geçen günü mumla arıyoruz.fotoğraf ta olmasa geçmişe bakıpta işte bunu tuttuydum diyemezdik.rastgelsin .nihat sen rekorları alt üst etmişsin zaten.o kadarı gelmezsede ona benzeri gelir elbet.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
nihatım eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı die eskişehirde bi söz var çocuk haklı vallı tanıyo babasını... nerde yenilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ohohohhohohohohohohHadiordanHappyHiHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sen yine iyisin abi eskiye dönüp bakacağın balıkların var bizde oda yok inşallah bizde öyle balıklar tutup eskilerimizi bizde yadederiz.
Bul
ergeg yazdı:sen yine iyisin abi eskiye dönüp bakacağın balıkların var bizde oda yok inşallah bizde öyle balıklar tutup eskilerimizi bizde yadederiz.
tevfik inşallah 1-2 sene içinde seninde güzel bir albümün olur.bir denk gelemedik ki anlataym sana oranın suyunu kayasını taşını.haftaya kısmetse bir aksilik olmassa ctesi balıktayım pazar da sadece sabah avı yapar dönerim dügün var sabah erken balıga sonra dönüş var.
havayada baglı tabi gelip gelmemem.
Bul
yanarım yanarım eskilere albüm yapmadıgıma bu saaten sonra ugraş dur ,,nihat abi lüferler cok güzel levreyi kaldırdıgın resim zaten bomba ,,,,,,,,,,,
her daim rast gelsin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
nihat abi maşallahh kuzuları dizmişsin ahh hatıralarrr, senin oğlanın hatırına bi 95 cm gerekiyo artık. kurtlar bünyene zarar vericek yoksa içinde kalıyo nihat abi Smile tevfik bende bu siteye gelince resim çekmeye başladım yani eski falan yok gerçi böyle kayda değer büyük balıkta yok eskide Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Valla bende şahidim arkadaşlar yanına uğradığımda eski resimleri banada gösterdi, bir ah çekişi vardıki hiç sormayın.....Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Nihat aynen öyle kardeşim acele levrek tutman ve tutmamız lazım senin resimlere bakınca canım daha da beter istiyor offf ki ne offffff
Bul
şu büyük 2 tane levrege hasta oldum nerden avladın bunları arkadaşım yem olarak ne kullandın nasıl bi takımla atıyosun bilgilendirirsen sevinirim en son büyük levregimi enez de zıpkınla almıştım 2,5 kg civarıydı eger istanbuldaysa avlandıgın yer gitmek isterim
şimdiden teşekkürler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi