Yorumları: 286
Konuları: 7
Bir arkadaşım ihtiyaçtan satıyor. 14 HP, hava soğutmalı dizel, Norveç malı, yenilenmiş, şanzımanı üstünde. Motorun ilginç yanı uskuru; tornistan yaptığınızda uskur palaları ters dönüyor. İlginç ve güzel bir makine. 1 500 YTL.
Meraklısına acil satılık..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
birde resmi varmıdır acaba dıştan takmamı içten takmamı
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
fiyat güzel birde resmi olsa süper olacak ...
Maalesef foto çekmedim, benim aptallığım. Bugün atölyede gözümün önündeydi halbuki!
Yarın gidebilirsem foto çekerim. Alet 5. sanayide! Ha deyince gitmek zor.
Motor içten takma, şaft-kovan hazır. Sadece şaft üzerindeki kaplin eksik. O da küçük birşey zaten. Ama uskur düzeneği gerçekten orijinal, daha önce böylesini görmemiştim. Aybaşına kalırsa, zaten ben kaporasını verip, ayıracağım ama, arkadaş gerçekten zor durumda. Aysonu dükkanı boşaltması gerekiyor. Ben de aybaşı o parayı ayıracağım garantisini veremiyorum.
Dostlara gitmesini tercih ederim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ruhan senin alma adına sevindim neyaparsan yap imkanın olduğu sürece makinayı al denemek için bizide davet edersin rast gele...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İnşallah zamanında müşterisini bulur. Uskurun ters olması ilginç kaç yaşında bu motor. Fiyatı iyi gözüküyor tek dezavantajı şu aralar çin malları zebil gibi gidiyor o biraz satışı zorlar ama motoru bilen olursa satışı kolaylaşacaktır. Hayırlısıyla
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hayırlı müşteriler işallah yabancıya gitmez.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
ALTAYLI yazdı:İnşallah zamanında müşterisini bulur. Uskurun ters olması ilginç kaç yaşında bu motor. Fiyatı iyi gözüküyor tek dezavantajı şu aralar çin malları zebil gibi gidiyor o biraz satışı zorlar ama motoru bilen olursa satışı kolaylaşacaktır. Hayırlısıyla
Benim dileğim de bu, makinenin değerini bilecek birine gitmesi. Çin mallarının akıbeti malum. Halkımız artık öğrenmiştir sanıyorum.
Ben alsam, teknesini bekleyecek, kim bilir ne zaman??
İşi bile belirsizin işi değil tekne sahibi olmak!!
Dostlar, dün eklemeye çalıştım çektiğim fotoları ama, sitede mi bir sorun vardı, nette mi bilmiyorum, bir türlü yükleyemedim.
Motorun üst aluminyum kısımlar temizlenmiş. Boya ister.
![[Resim: sabb002ax8.jpg]](http://img514.imageshack.us/img514/401/sabb002ax8.jpg)
Şaft kaplini dışında eksiği yok.