Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
klavye arızam
arkadaşlar benim notbook ta yazı yazıyorum tam kaptırmışım yazarken bir iki üst satırdan yazmaya geçiyor.yani satır kayıyor ama yukarı dogru gidiyor klavyede arızamı var yoksa ayar hatasımı var acaba.
harici klavye taktımmı sorun yok kendi klavyesinle yazdımmı sorun var yada ayar hatası var.
çok sıkıntılı bir durum bilgisi olan varsa yardım lütfen.
Bul
Denetim masasından klavyeyi tıklayıp özelliklerinde türkçe q olup olmadığına baksan
Bul
türkçe ona baktım sorun o değil mesela ben şimdi bu yazıyı yazarken yanıp sönen imleç yazının ortasına geri dönüyor ve yazı atlama yapıyor yani an (örneğin şimdi oldu anlamadım yazacakken an da kaldı baştaki meselaya gitti)
Bul
ihtimal olarak yön tuşlarından birisi alttan temas ediyor olabilir.bunun sebebi arasına kaçan bir şey veya yapışkan bir madde olabilir.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
Notebook'larda bu arıza sık olur. Sebep:

Parmaklar tuşlara basarken avuçiçi'nin touchped'e dokunması olabilir!

Siyirdim
Bul
BAYTAR yazdı:Notebook'larda bu arıza sık olur. Sebep:

Parmaklar tuşlara basarken avuçiçi'nin touchped'e dokunması olabilir!

Siyirdim
sanmıyorum çok dikkatli parmak uclarımla yavaş yavaş yazsamda yinede sorun oluyor sanıyorum alpertürk ün dediği olabilir galiba bi servis yolu görünüyor.
teşekkürler.
Bul
Nihat yukarı ok tuşuna bir baksan bence problem orda... takılı kalıyor sanki..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Nihat yukarı ok tuşuna bir baksan bence problem orda... takılı kalıyor sanki..
tamam ahmet abi akşam bi bakım hava falan üflemeye çalışıyım olmadı garantide servise yollarım artık.
Bul
nihat bu tür bir şey benimde başıma geldi.ama excelde bir şey yazarken olmuştu.eğer excel ise sorun scroll lock tuşu.ona basılmıştır.yani scrol tuşunun ışığı yanmayacak.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:nihat bu tür bir şey benimde başıma geldi.ama excelde bir şey yazarken olmuştu.eğer excel ise sorun scroll lock tuşu.ona basılmıştır.yani scrol tuşunun ışığı yanmayacak.
sorun normal burada mesaj yazarken oluyor ama yinede bakiim akşam o tuş yanıyormu diye.teşekkürler ilker.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi