Yorumları: 1,077
Konuları: 122
arkadaşlar herkes güzel düşünmüş aramızda dalgıç varmı varsa takımlarını getirmesi önemle rica olunur o aylarda leverekler çok kıyıda olur çok eşkina çok karagöz olur bizim kayalarda ya papurya,ya nedemeli mırmır,lüfer,çinekop, ama guruplara ayrılmamız lazım balık tutarken getire bilen varsa kıçtan takma motoru olan yeri müsaitse atsın bagaja ...ilker abi resimlerden gönderme yapmış artık gerisi gelinecek görülecek yenecek içilecek eğlenecek altarnatifimiz çok
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yücelim sende ordamısın ben motoru getiririm .arabayı aynen yüklerim yani .sen sadece bizim soğanları ayır 10 ar bağ.ona göre .seni seviyorum.başkanlada bi konuşayım kalcak yeri ayarlayım.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
yücel arkadaşım ne güzel haberler bunlar...oh maşallah meraya bakınca ben tahmin etmiştim burası balık cennetidir diye,,nihat abi duydunmu iri levrek hemde zıpkınla

yanında eşkina,karagöz,bonus olarakta kofanalar

oraya araba ile gelmek şart oldu,oltaydı,zıpkındı baya malzeme olacak,yav ağzından bal damlıyor...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
evet arkadaşlar inşallah çok güzel bir organizasyon olacak.ama 5 ay çok uzun ya.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ilker gözende büyütme açkap gözünü bir bakmışsın erdektesin rast gele..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
bucalıfikret yazdı:ilker gözende büyütme açkap gözünü bir bakmışsın erdektesin rast gele..
Abi neyaptın öyle göz açıp kapamayla ayları 5 er 5 er geçersek ömrümüz biter yaw hehe acele yok günleri hatta saatleri sindire sindire yaşayalım
Ama haklısın biraz ,bi zamandan sonra zaman su gibi geçiyor
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
geçer geçer bi bakmışız ekimdeyiz

sadece org. son haftası geçmek bilmez
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 286
Konuları: 7
Yücel Aga, linki vermişsin ama, iki gündür girmeye çalışıyorum, açılmıyor.
Admini bi haberdar etsen. Gelmeden biraz tanıyalım köyü.
Rastgele..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
yalova tatar yazdı:yücelim sende ordamısın ben motoru getiririm .arabayı aynen yüklerim yani .sen sadece bizim soğanları ayır 10 ar bağ.ona göre .seni seviyorum.başkanlada bi konuşayım kalcak yeri ayarlayım.
usta hemen soğan ayırtıyorsun olur öyle biz ne yiyeceğiz.