Yorumları: 239
Konuları: 58
Yaklaşık 2-3 sene önce oldukca acemi bir arkadaşıma misina ŞOK yapma olayını anlatıyorum, zira sürekli düğümün makineye takıldığından şikayetçi oluyordu. Yanımızda misina olmadığından sözlü olarak anlatıyordum. Güzelce düğümü at, düğümün üzerine şeffaf bir oje sür ki takılmasın v.s. v.s. gibi bilgiler ışığında arkadaşı donattım. Bir kaç gün sonra boğazda balığa gitmiş ve eşinin çantasından Ruj almış. ( Oje ile Ruj'u karıştırmış) . Avlak bölgesinde vardığında takımı yapmaya başlamış, düğümünü atmış fakat söylediklerimi unutmuş olmalı ki, elindeki Ruju nereye süreceğini bulamamış. Orada balık malzemeleri satan birisi varmış ve kamış ve Ruj ile birlikte yanına giderek yardım istemiş. Abi bunu nereye sürüyoruz Şoklama yaptım da unuttum Rujun nasıl kullanılacağını demiş. Balıkçı Abimizde esprili biri olacakki Dudaklarına Sürüp öyle at demiş, zira buradaki balıklar bakımlı ve makyajsız balıkçılara gelmiyor demiş ve gülmeye başlaması ile bizimkinin aklı başına gelmiş.Tabi balıkçı da anlamış sakın bu işlemi Oje ile yapıyor olmayasın deyince ikisi birden dakikalarca gülmeye başlamışlar. Arkadaş bana olayı anlattığında ise beni de gülme krizi aldı.
Aklıma geldi bu küçük anıyı paylaşmak istedim. Sevgilerimle.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
güzel espri olmuş
iyi bari sürüpte gitmemiş

yaww bu oje işi bizi bozmasın

olta çantamda yada cebimde ojeyle yakalanmak istemem hanıma yoksa dakikalarca güleriz sinir den
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
ben onların yanından bile geçmiyorum nihat ne olur ne olmaz bu yaştan sonra
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Fıkra gibi bir anı Murat Hoca,oje ile ruju karıştırmasa bu defa ojeyi nereye süreyim diye soracaktı herhalde
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Güzel bir anı olmuş tşk ler Murat hocam.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
fıkradan farkı yok çok komik olmuş...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
03-06-2008, 13:14
(Son Düzenleme: 03-06-2008, 13:17, Düzenleyen: SerenaY66.)
valla hoş bir anı fıkra gibi olmuş.ama oje işine gelince bende 4 yaşında bir yaramaz cadı var.ne zaman eline oje geçse baba sanada sürüyümmü der.yok falan desem de serçe parmağıma sürdürürüm.yoksa evde harp çıkarır.son model bebeler artık laf sözde dinlemiyor.daha sonra silmeden unutupta dışarı falan çıkarım diye ödüm kopuyor.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
güzel bir anı olmuş,bundan sonra karışmazlar artık sanırım,yav bence bu malzemeler işe yarar,ama malzeme çantasında olmalı,üzerimizde taşımak pek mantıklı değil,birde malzemeyi kullanırken etrafta kimsenin olmamasına dikkat etmek lazım

murat abi paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
murat hoca gerçekten güzel ve komik bir anı olmuş artık bidaha kullanmaz heralde
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 209
Konuları: 14
memoli İZMİR/1979