Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakkari deydim...
31 Mayıs 01 Haziran AÖF sınavları için görevli olarak hakkari iline gittim ve bir kaç kare paylaşmak istedim..
Umarım beğenirsiniz..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bunlarda devamı En son Resimler HOŞAP KALESİ...

Van - Hakkari yolu üzerinde Van'a 60 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Hoşap (güzelsu) 'ın içinden geçen nehrin hemen kuzeyinde yükselen kayalıklar üzerine kurulmuş.
Dik bir kaya kütlesi, üzerine kurulan kale, iç kale ile bunun kuzeyindeki dış kaleden oluşur. Geçmişi Urartu devletine uzanan kale, Osmanlı Devleti'ne tabi Mahmudi Beyi'nin yaptırdığı şekliyle günümüze ulaşmıştır. Kitabeye göre Mahmudi Sarı Süleyman Bey tarafından, H. 1052 (1643) tarihinde yaptırılmıştır. Gözetleme kulesi, surları, burçları, beden duvarları, mescit, fırın, zindan seyir köşkü, harem, selamlık ve orjinal demir kapı kanatları kalenin önemli yapılarıdır.

Not: İçeri girmedim sadece yol üzerinden çekilmiştir..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
dünyaya tepeden bakmışsın güzel olmuş vatanımın heryeri güzel her karış toprağı değerli değerini bilene tabii.
teşekkürler.
Bul
ahmet abi çok güzel fotoğraflar çekmişsin.manzara süper,yukardan aşağısı süper görünüyor..paylaşım için teşekkürler..vatanımızın her yeri güzel gerçekten,değerini bilene,nihat abi sana katılıyorum..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ahmet abi yine gezmişsin fotoğraflamışsın Alkis çok güzel yerler tepeden fotolarda harika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:dünyaya tepeden bakmışsın güzel olmuş vatanımın heryeri güzel her karış toprağı değerli değerini bilene tabii.
teşekkürler.

Vatan topraklarımızın her köşesi bir harika inanınki çok güzel yerler ALLAH herkese vatanımızın heryerini gezip görmeyi nasip etsin..
Hoş geldin hemşom,uzun süreden sonra Vanı görmüş olduk sayende fotolar,ve paylaşım için tşk.ler.
Bornova - izmir
Bul
ahmet abi iyi gezmişsin.fotoğraflar çok güzel.anıtkabirin üstündeki fotoğraf göl olan neresi biliyormusun.Ankara bayındır baraj gölü.benim mekanlardan bir yer.ordan geçmişsiniz .diğer büyük su olan yeri çıkaramadım ama güzergah üzerinde tahmin yaparsam hirfanlı barajı yada keban barajı olabilir.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
tamam keban barajıymış.

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:ahmet abi iyi gezmişsin.fotoğraflar çok güzel.anıtkabirin üstündeki fotoğraf göl olan neresi biliyormusun.Ankara bayındır baraj gölü.benim mekanlardan bir yer.ordan geçmişsiniz .diğer büyük su olan yeri çıkaramadım ama güzergah üzerinde tahmin yaparsam hirfanlı barajı yada keban barajı olabilir.

Elazığ üzerinden geldiğimizi düşünürsek büyük ihtimalle Keban..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi