Yorumları: 899
Konuları: 26
Bursa'da bukart olayının yeni çıktığı dönemler (istanbuldaki akpil gibi)otobüs ve metroda kullanıma yeni başlanmış kredi kartı gibi otobüse bindiğinde makinaya gösteriyorsun ve hattına göre para kesiliyor,ilk çıktığında insanlar nasıl kullanacaklarını tam bilemiyordu otobüse bindim millet sıra ile heykel durağından binmeye başladı sıra yaşlı bir teyzeme gelince kartı makinaya göstereceğine otobüs şöförünün yüzüne doğru tuttu olay orada koptu zaten otobüs şöförü hiç istifini bozmadan biiip diye bir ses çıkartı teyzem aynen otobüsteki yerini aldı ama otobüste tam bir kahkaha tufanı teyzem hala ne olduğunu anlamadan yoluna devam etti ama o gün bu gündür aklıma geldikçe bu olaya gülerim

Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Mürsel gerçekten çok komik olmuş, gerçi şöförün hareketide bir hoş olmuş..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Desene Mürselim teyzem yolculuğu bedavaya getirmiş
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884

şoföre bravo valla güzel harekette bulunmuş hiç bozmamış
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hehehe süpermiş ya,bizdede başladı bu kart olayı millet isyanda,yaşlı başlı insanları kartı yok diye otobüse minibüse almadılar,kavgala dövüşler,milleteişkence oldu...
bide ben bu toplu taşıma araçlarındaki gençlerimize şaşırıyorum,her sabah toplu taşıma araçlarıyla işe gidiyorum,yaşlı insanlara saygı kalmamış,inanın lise öğrencileri oturduğu yerden ancak inerken kalkıyor,çok üzülüyorum bu konulara...eğitim öğretimle alakalı değil aslında,ailenin de kabahati var bence...bu başka bir konu tabiki,otobüsten konu açılınca aklıma geldi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
mürsel öğlen yemeğinin üstüne iyi gitti ALLAHTA seni güldürsün.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
mürsel güzeldi hoş bir anı ,bende hiç araba kullanırken alkol muayenisine girmemiştim .bilmiyordum bir gün çevirmede bana dediki polis üfle bende adamın yüzün hoh dedim bana değil buraya dediğinde ne gülmüştüm onu hatırladım hemen.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Gerşekten güzel bir gerçek Şöföründe biplemesi komediyi katmerlemiş
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Mürsel harbiden uçtum koptum gülmekten. Şöförede helaller olsun demekten başka bir şey olmaz helal olsun ablamda şöförde müthişler. Resmen klasik olucaklar