Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Arkadaşlar bugün sarıyerde dolanırken baktım herkez bir koşturmaca peşinde kimi bankada kimi öyle kimi böyle ne yapıyor bu insanlar çalışıyor veya birşeyleri yetiştirmeye koşturuyor neticede herkez stresli gülen eğlenen pek yok gibi
eee ata sözü yokmu üzüm üzüme baka baka kararır
sonra bir iki turist gördüm bizim hergün gördüğümüz boğazı resimleyecem diye heyecan içinde birbirlerini dürtüyor bak şu kare nefis olacak dermişcesine biz ise hergün elimizin altında gözümüzün önünde farkında değiliz
sonra düşündüm koşturmaca içinde olan bir ortamda bende koşturup strese gireceğime tatil yapan eğlenen keyif alınan insanların olduğu bir ortamda olursam bende bu üzümlere bakarak bir renk alacam
Eee ozaman sağlıklı bir beden huzurlu bir ruh ve yaşam için turistik biryerde eğlenceli bir yerdemi yaşamalı eğlenceli bir işmi yapmalı yoksa doyduğun yer doyduğun işmi önemli
Ben çıkamadım işin içinden
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Eee ozaman sağlıklı bir beden huzurlu bir ruh ve yaşam için turistik biryerde eğlenceli bir yerdemi yaşamalı eğlenceli bir işmi yapmalı ..

aynen böyle olmalı harun .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bence 4 gün doyduğun yerde 3 günde sakin bir sahil kasabasında yaşamak engüzeli ikisindende sıkılmamak iiçin.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bende bu çelişkiyi yaşıyanlardanım,aslında ben kesinlikle hem kafamın rahat edeceği hemde işimin zevkle yapılabilecegi yerden yanayım buda akdeniz kıyılarında bir yerler diye düşünmüşümdür hep.
bana kalsa istanbulda birgün durmam derim hep eşim çocuklardan dolayı istanbuldan uzaklaşamam der.
bazen eşim tamam hadi gidelim dediğinde top önüme düşer başlarım düşünmeye nasıl olacak diye o topa bir tütlü vuramam gol mü olacak avutamı çıkacak korkusundan
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
fish or die yazdı:bence 4 gün doyduğun yerde 3 günde sakin bir sahil kasabasında yaşamak engüzeli ikisindende sıkılmamak iiçin.
aynene murat sana katılıyorum
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
bence istanbulun bu keşmekeşliğinin yanısıra güzelliklerininde olması bizi burada tutuyor..insan alıştığı ortamdan çok zor kopar mecburiyet olmadığı sürece..bizim gibi insanların aklının bir köşesinde her zaman bir sahil kasabası,bir teknesi,bahçe içinde bir ev hayali olabilir.. şu anki şartlarda o hayaldeki ortamdan sıkılabileceğimizi düşünürüz...hergün aynı olacak ortam küçük..ama biz büyük şehirdeyiz,trafiği,kalabalığı,gürültüsü var bunlar biz öyle çok meşgul ediyorki bu bize zarar versede gerçekten bünye buna alışıyor...sessiz sakin bir şehire gittiğin zamanda oh be diyosun ne güzelmiş 2.3 günden sonra sıkılmaya başlıyorsun istanbul yada yaşadığın şehri mutlaka özlüyorsun..sonuç olarak kendi yaşadığım şehrin nimetlerinden yaralanmak derim..kendime bir şekilde eğlence yaratırım herşekilde ..turistik bir mekandan sıkılacağımı kesin biliyorum..ben şu boğazda tuttuğum balıkları,denizinin kokusunu,hareketini başka hiç bir denizde göremiyeceğimi biliyorum...bende 2 turist gördüm sandalyelerini almışlar sahilde denize karşı yaslanmışlar,içkilerini yudumlayıp ,güneşin batışını seyrediyorlar ve o kadar hoşlarına gittiği belliki...biz de bakıyoruz ama o kadar alıcı gözle bakmıyoruz..değerini bilmek gerekir aşkın ve ona kattığı değeri insanın..ben istanbulu seviyorum...saygılar..
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Benim "out"a çıktı.Şimdi de kara kara düşünüyoz.Küçük şehirlerde rahat iyi de kazancını düşünen hiç gitmesin derim.Çünkü çoluk çocuk oldu mu neresi olursa olsun dönüş çok zor.Tabi kenarda yüklü bir para varsa durum biraz değişiyor.Ama çocukların psikolojisini ve çevre alışkanlıklarını yine de gözden geçirmek gerekiyor.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Harun Bu keşmekeş bir koşturmacayı yaşamassak türkiyede yaşıyoruz diyemeyiz zaten..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Bu ülkeyi çok seviyorum. Tüm hengamesiyle. ama ülkemizde hiç kimse istediği mesleği seçemiyor. gençler yarın ne olacağını bilemiyor. örneğin ben çocukluğumdan askere gidene kadar hep bir çiftlik sahibi olayım. büyükbaş hayvancılık ve ağaçlarla uğraşayım küçük bir havuz yapayım, bir atım olsun, yanında dere olsun. tavuk, ördek, kaz, güvercin bakayım derken olduk memur. 4 duvan arasında kaldık. sıkılıyorum. patlayacak gibi oluyorum. Hadi balığa. Ya bir de buda olmasaydı. Yinede sorumluluklarımızı yerine getirmek için toplumda yaşamaya DEVAM.ülkeyi sevmeye sonuna kadar DEVAM. Sevgili Harun dostum. Yinede gülmeye, her şeye iyi tarafından bakmaya DEVAM.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bedenimizle ruhumuz aynı yerde olduğunda mekan farketmez. İşte meselenin çıkış kaynağı bu. Biraz düşünün bak anlayacaksınız. Umarım bunu uzun soluklu başarırız.