benim hanım taraftan akrabam sevdiğim bir abim var motoru çalınan şinasi abim o görmüş ilanını ama emin olmak istedik bende ismail abi geldi aklıma onu aradım saolsun gittii resimledi bilgi verdi motoru alacaktık da motorun bazı işlemleri varmış 15-20 gün sonra verebilirim dedi iş yattı gibi.yoksa alacaktık motoru.
ismail abi saolasın Allah senden razı olsun emeğine sağlık ugraştın koşturdun benim için saol var ol
lafımı olur nihat yardımcı olabildiysem ne mutlu allah sizdende razı olsun üzerimize ne
düşerse tüm arkadaşlar için seve seve yardımcı olurum selamlar.
adamdan motoru almak istedik motorun işleri var dedi sonra tekrar aradık bekleriz dedik motor satıldı dedi sonra ilanını değiştirdi fiatı 1950 ytl ye çıkarttı aradık motor kaç para olur dedik 1950 dedi hani satılmıştı dedik sesi solugu çıkamadı şinasi abide saolsun gereken ilgiyi telefonda gösterdi ne yazık canım vatanımda böyleleride var ne yazık.işin komiği o motor 1500 ytl bile etmez 2 zamanlı 12 senelik motor da bakma şinasi abi saolsun takmıştı kafasına.elinde kaldı motoru adamın hayatta satamaz birden ilgi görünce motorunu bişey sandı