Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adıyaman Gölbaşından
selam.
arkadaşlar geçen hafta sonu adıyaman gölbaşındaydım.
balıkta tutarım dedim ama malzeme götürmedim.ordan temin ederim dedim.
sazan sezonunuda açarım diye düşündüm.ama gittim gezdim balık tutmak için zamanım da olmadı.suyun kenarından ancak baktım.fotoğraf çektim.zaten balık tutanda yoktu.ama balıkların zıpladığını gördüm.
fotoğraftaki o köprü tren köprüsü.tarihi bir köprüymüş.almanlar zamanında yapmışlar.hicaz yolu burdan geçiyormuş.yani zamanında cephelere burdan asker gidermiş.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
eline emeğine sağlık ilker abi herzamanki gibi güzel fotolar yine Alkis Kayısılarda çok fena duruyor yaww Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ırmakta kenarda ufak balıkları gördüm ve içimden bunlar büyüyecekte adam olacak dedim.su çok temizdei.karışan bir atık falan yokmuş.göl ise büyük sayılır ama her tarafını gezemedim.balık tutan varmı onuda göremedim.ama buralarda tırıvırı ile tutan çokmuş.ve karışmıyorlarmış.sebebini sordum.malum iş güç yok.balıktan ekmek kazanan var tabi, insanların bir uğraşı olsun.yanlış şeylere yönlendirilmesin.

en sondaki yemek ise,tuzda tavuk.buranın meşhur yemeklerindemiş.2 tane yaptırdık ve ankaraya dönerken yolda yedik.tuz taş gibi oluyor ve taşla veya sert bir cisimle kırıyorsun.tavuğa hiç bir ek madde yağ dahi koymuyorsun.harika bir tad.tavsiye ederim.yapılışını öğrenirsem burda veririm.

[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker abi yapma yaw öğle vakti tavuklar falan Gulumse
sergilemişsin yine ülkemizin güzelliklerini resmen doğal güzellik cennetten bir köşe gibi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ilker emeğine sağlık doğa mamzarası çok güzel tavuğa gelince öğlen vakti yalanıp durdum valla.akşam giderken bir tavuk alıp bir deneme yapam bari.sana ve arkadaşına afiyet olsunGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
mehmet ali abi 2 tavuğu 6 kişi yedik.arttı bile.ama çok lezzetli.
bunu balıktada yapıyorlar.tuzda balık yani.sitede rauf abinin bir konusunda var.hazırlanışı falan aynı olmalı.sadece balıkmı yapalım yoksa tavukmu olsuna kalıyor.
Bul
dostum resimler paylaşım çok güzel eline emeğine sağlık tuzda tavuk en kısa zamanda denemek lazım saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Paylaşım için teşekkürler İlker,sayende oraları de gördük..

Bu arada ; o köprünün altında daha ne kadar duracaksın,güçlendirme-onarım yapılmayacakmı ? Gulumse
Bu fotoyu çekeni de ayrıca tebrik ederim...

Bul
ilker güzel resimler paylaşım harika ,tuzda tavuk güzeeell Gulumse
bide maşallah bayağı bi kuvvet varmış koca köprüyü kaldırmışsın.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ilker sayende oralarıda görmüş olduk,
o yengeçin orada işi neymiş onu anlamadım.
tavuk güzel acısı itinayla ayrıca çıkarılacaktır haberin olsun ilk fırsatta Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi