Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabiki Foça ama bu kez 39 ad.
Salı akşamı çok kereler buralarda paylaştığım ve Foça Org.dan tanıdığınız dostum Aytuğ telefon açarak defalarca sözünü ettiği hadi kaçalım canım sıkkın durumuna işlerimin hafta içi rahatlığından evet dedim ve doğru Foça'ya saat 11.45 gibi eski kapı komşularımdan Metin abiyi de alarak sırtıya çıktık. Yaklaşık 4 saatlik çalışmadan resimdekileri çıkardık. Hava yine kuzey-batı ve 3-5 yani melanurdan yana silikonlar bu kez sadece simli ve 8'lik ben her zamanki gibi dümende gerekenleri yaparken tayfalarımda maçı iyi bitirmemizi sağladı. Benim içinde çok keyifli oldu. Tam anlamıyla hayatttan alınan bir gün daha idi. Bu arada fotoğrafta 38 adet var meğerse torbadan çıkartırken biri kalmış. İskeleye döndüğümüzde durum yine değişmedi ya biz niye yakalayamıyoruz muhabbeti. Murat bu duruma şahit olmuştu çıkarken çoktandır balık yok yakınmaları arasında çıkmış 1 levrek ve 10 ad.melenur ile kısa gün karı yapmıştık. Yani anlayacağınız iskeledeki havamız her zamanki gibi 1500 idi. Sizlerede bol şans ve iyi avlar dilerim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah ercan abi balıklar süper sende maşallah süpersin resimden keyfin belli oluyor.desene o kadar balık tutacam nasıl keyfim iyi olmasın.
darısı başıma inşallahhhhh.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele.AlkisAlkisSeerf
Bul
yemede yanında yat ercan abi süpersiniz Alkis Alkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah ercan abi balıklar süper sende maşallah süpersin resimden keyfin belli oluyor.desene o kadar balık tutacam nasıl keyfim iyi olmasın.
darısı başıma inşallahhhhh.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele.AlkisAlkisSeerf
Asıl yanımdaki komşumun yüzüne bak ve Aytuğ'u görmeliydiniz Metin abi geçen yıldan beri sırada idi Aytuğ için sıra zaten yok. Bu olay bir başka inanın herşeyi unutturuyor
Bul
ercan abi maşallahın var bereketli olsun şu melanurlar harika levrek gibi silikonla avıda
eminim harikadır inşallah birgün bende bu güzel avlanma tekniğini öğrenirim öğrencin
olmaya adayım kabul edersen miçoluk yaparım söz şarkıda sölemem hehehe abicim
gerçekten çok keyifli av olmuş size ve arkadaşınıza aytuğ abiye selamlar avınızda neşenizde hep güzel olsun rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ercan abi komşu mest olmuş yani Bereketine 41 kere tü tü tü Happy Kışıda unutma bol güneş kum ve deniz
Bul
bahriyeli yazdı:ercan abi maşallahın var bereketli olsun şu melanurlar harika levrek gibi silikonla avıda
eminim harikadır inşallah birgün bende bu güzel avlanma tekniğini öğrenirim öğrencin
olmaya adayım kabul edersen miçoluk yaparım söz şarkıda sölemem hehehe abicim
gerçekten çok keyifli av olmuş size ve arkadaşınıza aytuğ abiye selamlar avınızda neşenizde hep güzel olsun rastgele.
İsmail bak şimdi olmadı eğer şarkı söylemiyeceksen Aytuğ abin de gelmez ona göre hehehe.
Tamamdır seni de sıraya aldım inşallah yakın zamanda kısmet olur denk getirmemiz lazım.
Sırtı tekniğine gelince ben dümende ve malzemeyi ayarladıktan sonra mesele yok ama kolay değil onu bil
Bul
Ercan kaptan,otuzdokuz kere; iki de benden olsun kırkbir kere maşallah.Böyle bir av sonunda insan elbette keyiflenir.
Bereketli ve afiyet olsun..Alkis
Bul
Tek kelimeyle "harika"Alkis.Afiyet olsunSeerf.
Bul
Ercan Abi, sırada bana da yer var mı? Hafta içi de olur!

Ziyade olsun..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1 mayıs foça b.kral 22 4,305 11-05-2009, 21:47
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi