Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizden çıkanlara bakın
DENİZDEN ÇIKANLARA BAK

[Resim: denizden-cikanlara-bak_o.jpg][url=http://www.amatorbalikci.net/resim.asp?haber_id=1423680][/url]

'Denizden Babam Çıksa Yerim' Diyenlerin Dikkatine. Bazen Çıkanlar Dehşet Verici Olabiliyor.
'Denizden babam çıksa yerim' diyenlerin dikkatine. Bazen çıkanlar dehşet verici olabiliyor. Bazen balıkçı oltalarına ya da ağlarına öyle şeyler takılabiliyor ki insanı şaşkına çevirebiliyor. Denizden çıkanlar sadece boyutlarıyla değil görüntüleriyle de ürkütücü. Bazıları belgesellere konu oldu ama bazıları başka bir dünyanın yaratıkları kadar garip.
İşte balıkçıları en çok şaşırtanlar

30.06.2008 12:46
alıntı:haberler.
Bul
o nası şey ya öyle Allah günah yazmasın ama hakketen çirkin bişey yaw Nayirolamaz ben yemem onu babamıda yemem Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
iskorpitle karşılaştırdığımda o daha yakışıklı bendenYENİRSiyirdimnotu aldıBobo
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Denizden babam çıksa yerim lafı galiba çoook eskilerde geçerliymiş.Şimdilerde terlik,ayakkabı,poşet,oto lastiği,soba,soba borusu,eski elektrikli ev aletleri,envai çeşit şişe (daha saymakla bitmez) istemediğiniz kadar şeyler çıkıyor.
Hala denizden babam çıksa yerim diyen varmı ???BoboBobo
Bul
Lakerda yazdı:Denizden babam çıksa yerim lafı galiba çoook eskilerde geçerliymiş.Şimdilerde terlik,ayakkabı,poşet,oto lastiği,soba,soba borusu,eski elektrikli ev aletleri,envai çeşit şişe (daha saymakla bitmez) istemediğiniz kadar şeyler çıkıyor.
mehmet bey bu laf balık tarzında söylenmiştir o zamanlar denizden çöp çıkmıyordu Siyirdim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:mehmet bey bu laf balık tarzında söylenmiştir o zamanlar denizden çöp çıkmıyordu Siyirdim
Elbetteki deniz mahsulleri için söylenmiştir M.Ali Bey,dediğiniz gibi o zamanlar denizlerde bu ZENGİNLİKLER yoktu herhalde.[Resim: icon7.gif]Ben hazır yeri gelmişken bu noktaya parmak basmak istedim ve bu şekilde yazdım.[Resim: icon7.gif]
Saygılar..
Bul
Hakikaten de acayipmişNayirolamazO bakışları görünce dehşete kapılır insanHi.İzleyen var mı bilmem ama Buffy veya Angel dizisindeki iblislere benzettim.Affet
Bul
hele gece yakaladığını düşünsene merakla çekion acaba ne die çıka çıka bu yaratık çıkıo at oltayı kaç...aç kalmadıkça bende yememHappyHiHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Fener balığının mutasyona uğramışı gibi. Kendisi çirkin ama ciddi eti var galiba. Bence gider bu gider yani boğulabilir
Bul
Lakerda yazdı:Denizden babam çıksa yerim lafı galiba çoook eskilerde geçerliymiş.Şimdilerde terlik,ayakkabı,poşet,oto lastiği,soba,soba borusu,eski elektrikli ev aletleri,envai çeşit şişe (daha saymakla bitmez) istemediğiniz kadar şeyler çıkıyor.

Sözünü ettiğiniz, denizden günümüzde çıkanları düşününce, babam daha leziz geldi bana!! Smile
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  denizden ayı çıktı. Tropheus 28 4,178 27-12-2009, 15:28
Son Yorum: Can ARSLAN
  Denizden hamsi yerine domuzla döndüler balıkoltası 17 3,859 02-01-2008, 14:07
Son Yorum: rauf
  Denizden alınan kirli su ile balık yıkanır mı LeVrEkCi 13 3,579 30-12-2007, 19:55
Son Yorum: istavritci
  Oltayla Levrek Avı(habere bakın bee :) LeVrEkCi 28 5,467 23-04-2007, 12:30
Son Yorum: Avcı Altan
  Denizden büyü çıktı GÖKSEN 3 1,904 06-12-2006, 18:07
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi