02-07-2008, 11:39
akşam iş çıkışı 24:30 da ben zafer77 ve hasan arkadaşımız minekop avı için sahile gittik.gündüzden boru kurdu aradık bulamadık tuzlamasından bulduk onu aldık .poyraz yüzünden kimse getirmemiş,bizde av yerimize gitmeden benim meradan teke çıkarttık.gündüzden 3 arkadaşa haber vermiştim geç kalmamak için bize teke ayarlarmısınız diye fakat deniz çok dalgalıymış çıkartamamışlar iş yine başa düşmüştü.neyse tekelerimizi alıp av yerine geldiğimizde bi kişi vardı selamlaştıktan sonra malzemelerimizi açtık ,ha o arkadaş saat 19 dan beri ordaymış tık yok dedi.kısmet ya ben daha ilk oltayı (3 lü dip oltası)yemleyip attım şamandralı oltayı hazırlarken zil öttü hemen topladım bi gelincik,kovaya
sonrada başladık beklemeye bi tanede şamandralı takıma bi gelincik daha ,oda kovaya bi ara zaferde bi gelincik aldı.
fakat başka balık olmaması bizi şaşırttı.çünkü aynı yerden geçen hafta 7 adet minekop ve ispari (kallavi)cinsinden almışlar.hasan arkadaş ta toprak solucanı getirmişti.onunlada denemeler yaptık fakat nafile,solucanlarıda hep yedirdik,neyse sabah ezanı okunurken toplandık evin yolunu tuttuk.
şimdide bu mesajı yolladıktan sonra tekneye gideceğim çapari yada yemli yapıcam
yer.yat limanı ileeski iskele arası
takım:3 lü hip oltası,dip kurşun 40 gr,şamandralı 10 gr
yem:canlı teke,tuzlanmış,boru kurdu,toprak solucanı
SONUÇ:3 adet gelincik

şimdide bu mesajı yolladıktan sonra tekneye gideceğim çapari yada yemli yapıcam

yer.yat limanı ileeski iskele arası
takım:3 lü hip oltası,dip kurşun 40 gr,şamandralı 10 gr
yem:canlı teke,tuzlanmış,boru kurdu,toprak solucanı
SONUÇ:3 adet gelincik
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET