Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale cumartesi avlarım
zaqor17 çanakkale üç tabur önü
Bul
baba döktürmüşsün yine balıkları.hep ben yokken tutuyorsun alıcağın olsunHappy
Bul
Tebrikler. Eşkina sanırım sürpriz olmuş. Yem olarak ne kullandınız? ben kilitbahir kale önünde gece avlanırken üçtaburun önünden çipura haberleri alırdım. Oralarda Çipura durumu nedir busene?
Bul
tşklr.yem olarak boru kurdu kullandım.kilitbahir kalesinin önü değil ama üç tabur,ağaderesi,kakavan,soğandere başladı çipura ya ve şu anda soğan dere güzel s.gozz
Bul
soğandere güzel s.gozz yapıyor.özellikle geceSmile
Bul
ali bereketli olsun eşkina lar da kallavi çinsindenAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tşklr sağolasın üstadSeerf
Bul
Ali Teşekkürler bilgiler için
işte bu raporları bekliyoruz nerede ne yapar boru kurdu satılıyormu orada ve taze bulabiliyormusunuz o durduğun yerde derinlik ne kadar kıyıdan görünüş sığa benziyor
Bul
harun kardeşim burda bütün yemler taze ve canlıdır.bulmakta çok kolay isterseniz size bile göderebilirim.derinlikte 3-5 metre midyelik ve kayalık
Bul
zaqor17 yazdı:harun kardeşim burda bütün yemler taze ve canlıdır.bulmakta çok kolay isterseniz size bile göderebilirim.derinlikte 3-5 metre midyelik ve kayalık

Ben boru kurdunu izmirde bilirdim demek çanakkaledede var
Galatada bir takımcı arkadaş var çanakkalede dükkan açmayı düşünüyor bana gidelim falan dedi ama işlerimi ayarlayabilirsem belki bu hafta veya öbür hafta bi çanakkale yapabilirim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkale İçin Tavsiye İstiyorum umitdulger 1 1,739 15-05-2013, 22:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi