Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
takılmayan kurşun
Arkadaşlar size %70 takılmıyan kurşundan bahsetmiştim.şimdi onun yapılışını ve malzemelerini anlatıyorum.MALZEMELER:10 tane 8 gr.lık kurşun,28 cm çelik tel,25 cm şeffaf su ölçü borusu,1 adet fırdöndü,küçük halka.YAPILIŞI: 9 adet kurşunun içinden çelik teli geçiriyoruz.kurşunları çelik telle birlikte borunun içersine yerleştiriyoruz.en sondaki kurşundançıkan çelik tele halkayı ekliyoruz(kurşunların sabitlenmesi için)borunun alt ucunu çakmak veya ocak yardımıyla yakıyoruz bir penseyle sıkıştırarak kapatıyoruz.üstte kalan açık ağzından çıkan çelik tele bir kurşun daha geçirip,açık ağzı yine yakma işlemiyle kapatıyoruz.arta kalan çelik tele de bir fırdöndü takıyoruz.NOT:şeffaf su ölçü boruları nalburlarda satılıyor.Komple bütün malzemeler 1 YTL 50 krş maloldu.
Bul
güzel paylaşım için teşekkürler ali Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ilgilendiğiniz için ben size teşekkür ederimSmile
Bul
Paylaşım için teşekkürler Ali Bey,gayet açık ve net anlatmışsınız.Yapması kolay.
Ama denemek lazım,dediğiniz gibi takılmama şansı gerçekten %70 mi.Bu bir de oltayı attığımız dip yapısına bağlı.Kırmalık midyelik bir alansa bir şekilde yaptığınız düzeneğin klipsinden de,misinadan da,iğneden de takılabiliyor.Kum ve çakıllık diplerde başarılı olabilir..
Bul
Farklı ve güzel bir kompozisyon,,,
Emeğinize sağlık,,,

Elastik kısımda biraz oynama ve/veya makyajlama yapılarak
sahte balık izlenimi verilebilirmi,,,
Yemi kovalıyan balık anlamında, kıskandırma amaçlı,,
Av hedefi koyduğumuz balığın bu tarz bir cisme vereceği tepki nasıl olur,,??
orfoz17 yazdı:Arkadaşlar size %70 takılmıyan kurşundan bahsetmiştim.şimdi onun yapılışını ve malzemelerini anlatıyorum.MALZEMELER:10 tane 8 gr.lık kurşun,28 cm çelik tel,25 cm şeffaf su ölçü borusu,1 adet fırdöndü,küçük halka.YAPILIŞI: 9 adet kurşunun içinden çelik teli geçiriyoruz.kurşunları çelik telle birlikte borunun içersine yerleştiriyoruz.en sondaki kurşundançıkan çelik tele halkayı ekliyoruz(kurşunların sabitlenmesi için)borunun alt ucunu çakmak veya ocak yardımıyla yakıyoruz bir penseyle sıkıştırarak kapatıyoruz.üstte kalan açık ağzından çıkan çelik tele bir kurşun daha geçirip,açık ağzı yine yakma işlemiyle kapatıyoruz.arta kalan çelik tele de bir fırdöndü takıyoruz.NOT:şeffaf su ölçü boruları nalburlarda satılıyor.Komple bütün malzemeler 1 YTL 50 krş maloldu.

Ali abi bilgiler için teşekkürler bu anlatım yanında bide yapılış esnasındaki kademeleri resimleyip koysaymışsın siteye daha güzel olucakmış. Bende kurşun konusunda dertliyim biraz herseferde 4-5 olta bırakıyorum onun yüzünden. Eğer resimler mevcutsa yada bizim için bir çalışma yapabilirsen memnun olurum.
Bul
crazyhandsome yazdı:Ali abi bilgiler için teşekkürler bu anlatım yanında bide yapılış esnasındaki kademeleri resimleyip koysaymışsın siteye daha güzel olucakmış. Bende kurşun konusunda dertliyim biraz herseferde 4-5 olta bırakıyorum onun yüzünden. Eğer resimler mevcutsa yada bizim için bir çalışma yapabilirsen memnun olurum.
resimleri vardı ama silinmişmi_?ali abin gelince ben söylerim tekrar yayınlarGulumse
Bul
white gull 17 yazdı:resimleri vardı ama silinmişmi_?ali abin gelince ben söylerim tekrar yayınlarGulumse

Saoalsın Filiz hocam sende heryerde imdada yetişiyorsun. Smile
Bul
resımlı anlatım rıca etsek daha anlasılır olurdu ama buda yeterlı paylasım ıcın tesekkurler
Bul
anlatım güzel, ancak son şeklini resimde gösterirseniz sevinirim. yine de teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  %70 takılmayan kurşun orfoz17 12 3,999 16-12-2008, 10:29
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi