Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasık fıtığı;
Temmuzun 4 ünden beri kasık fıtığı şüphesiyle oğlum ve ben hastanelerde bir takım film, tahlil koşuşturmacası neticesinde sizlerden ayrı kaldım. 8 Temmuz Salı 14.30-15.30 bir saatlik bir operasyon sonucu sağlığına kavuşan oğlum Göksel 21.30 da doktor muayenesinden geçerek taburcu oldu ve nihayet bu geceyi evde geçirebildik. Sevgi ve saygı ile Sağlıklı günler.
Kasık fıtığı ile ilgili resim ve açıklama Google dan.
iç balonlu otomobil lastiklerindeki patlaklara benzetmek mümkündür. Dış tabakada (karın duvarı) bir yırtık olması halinde iç balon bu yırtıktan dışarı doğru çıkacaktır. Bu zorlama zamanla deliğin daha fazla büyümesine yol açabilir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Abi geçmiş olsun en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah
Bul
teşekkürler Oktay Bey siteden 10 gündür uzaktım. Umarım tüm dost ve arkadaşların sağlık ve sıhhatleri yerindedir. En güzel günler sizlerin olsun.
Bul
muratım geçmiş olsun.. allah acılarını göstermesin..dağ gibi delikanlı çabuk atlatırRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murat abi geçmiş olsun Kurtulmuşsunuz, en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
geçmiş olsun murat benim hanımda aynı operasyonu oldu geçen sene bi 10 gün dinlensin dikkat etsin sonra normal yaşama devam.geçmiş olsun
Bul
muratın büyük geçmiş olsun oparesyondan önce haberimiz olsa daha iyi olurdu.Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
geçmiş olsun, nasıl olduğunu ben biliyorum dikkat etsin kendisine..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
abi geçmiş olsun..bi daha tekrarlamaz inşallah..saygılar..
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi