Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 haftalık erdek turanköy tatilim
merhaba dostlar 1 haftalık turanköy tatilim çok güzel geçti yüzmek ve kafa dinlemek için süper bi yer herkese tavsiye ederim balıkçılık olarak yem sıkıntısı var teke yok kumdan bi çeşit deniz solucanı var onunla balık tutmaya çalışıyorsunuz midyede kayalıklarda büyükleri derinlerde akrobatlık yapmak lazım bulupta çıkarmak için denizi çok temiz görüntü çok güzel şnorkel ve gözlükle daldım çok zevkli ini insan denizden çıkmak istemiyor o kadar temiz ve güzel denizi varki anlatmak az gelir resimlerdede göreceksiniz gerçi balık olarak sandalla çıktık bol bol istavrit tuttuk bi gece eşkina deneyelim dedik harun arkadaşım ile istavritler yemlere musallat oldular bi tane eşkina tutabildik çok sayıda şamandıralı takım ile istavrit tuttuk yücel dostum istanbuldan koordinatları telefon ile bildirdi ama biz beceremedik istavritler çok rahatsız ettiler oltaları ama kayalıklar çok güzel oraları boş değildir bence çok güzel karagözler ve eşkinalar vardır ama denk gelmek lazım işte kısmet denizde şnorkel gözlükle yüzekken kıyıda 1-2 metrede çok sayıda mırmır ,ispari gördüm dipten dalıpta midye çıkarıp çok besledim balıkları balıkçı işte ama son gün pazar günü 2-3 metre misina 0.20 lik iğne olarak 12 numara iğne kullandım yem midye 2-3 gram kıstırma kurşun kullandım suyun içerinde balıkları gözlükle görerek mırmır yakaladım çok zevkli idi tavsiye olunur 1-2 midyeyi kırdım suyun içerisine bıraktım bende iğnemi yemleyip arasına attım hemen 5-10 tane mırmır geldi kırık midyeleri yemeye çaılşıyorlardı bu aradada bitanesi benim yemlediğim oltayı kurcalamaya başladı bende ufak bi tasma attım suyun içindede ne zevkli oluyor anlatamam balığı göre göre yakalamak süper bi olay beni gören 2 tane bursalı arkadaşta aynı teknik ile avlanmaya başladılar bende biraz dinlenmek için kıyıya çıkmıştım bi tanesi mırmır tuttu nasıl bağırıyor ama çok zevk almış anlaşılan ama kıyıda tutulan mırmırlar çok ufak olduğu için saldım amacım böylede balıkçılık yapılabilir diye kanıtlamamdı turan köye giden dostlara tavsiye olunur çok zevkli oldu gece leri mırmıra kıyıdan olta attım ilk akşam5 adet yakaladım ama 2 adeti biraz iriydi onları aldım cumartesi akşamı eşimle beraber gittik çocuklar dan ötürü zaten zor balıkçılık yaptım yem olarak boru kurdu ve sülünez kullandık oltanın bi tanesini eşime verdim sülünez yemli olanı bende boru kurdu taktım olta ile uğraşıyorum eşim tutuldu dedi bende tasnma at makinayı sar dedim aa kaçtı dedi yoksen sar dedim mırmır ilk yakalandıktan sonra kıyıya doğru fişekler dedim kıyıya oltayı aldık 30 cm lik bi mırmır idi iri mırmır fazla yok idi küçükleri zaten benim standardım bir karış altı salarım not.. bir karışım 24 cm üstü olursa doğru tavaya zaten herneyse yazmakla bitmez tatilim ama çok zevkli idi herkeze tavsiye ederim harun arkadaşıma ve yücel dostuma çok çok teşekkür ederim erden abide telefonla destek verdiği için onada teşekkür ederim saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bunlarda devamı .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA

Bul
doktorum çok iyi bi tatil yapmışın.. balıklarda güzelmiş.. su berraktı demişsin daha öncede rapor yazan arkadaşlar çok bulanık demişlerdi.. duruldu heralde...gerçekten güzel yerlerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
eren tatilin güzel gecmiş balıkta tutmuşsun tbr,paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
abi su çok güzeldi su içerisindeki görüntü harika idi 1 gün yağmur yağdı arkadaşlar belki ogün girdiler suya girdikleri yerdende fark edebilir resimlerdende anlaşılması lazım zaten su çok güzeldi ama tabii arkadaşlar sarozda dalıyorlar burası onlara bulanık gelebilir benim için çok güzel görüntü vardı 2-3 metrelerde arkadaşlar için daha derinlerde belki görüntü daha az olabilir.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
doktor hoşgeldin iyi tatil olmuş
Dalış Eğitmeni
Bul
dostum tatilinin güzel geçtiğine sevindim.gözlükle dalarak balık tutmayı ben küçükken yapardım tekir yakalamaya çalışırdım yakalardımda,ispari yakalardım bazen kalkan denk gelirdi çok zevklidir gerçekten.
sarozda dalana heryer karanlık gelir arkadaşlar saroz dünyada nam salmış deniz çok berraktır.1 kez gittim daldım hayallerimdedir hala daha ve ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.
Bul
eren güzel tatil geçirdiğin fotolardan belli oluyor turan köy gerçekten sessiz ve sakin bir yer denizi ve kumu harika paylaşım için teşeekür ederim.AlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
hocam burası tam olarak neresi nereya bağlı çok güzel bir yermiş.
memoli İZMİR/1979[Resim: keserimxq1.jpg]
Bul
abi hoş geldin valla aynen bize de yaşttın tatilini kafanı dinleyip eylenmişin bir güzel daha ne olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 turanköy Kamil ILIPINAR 99 12,448 11-01-2012, 10:39
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Sabah 05:00' da Turanköy' de karagöz avlayanlar Promete 31 6,648 16-07-2008, 23:50
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi