dostlarım cuma akşamı konyaaltında akşam biraz avlanalım balık varmı,hemde ailemle sahilde vakit geçiririm diye plan yaptım...gece değişik bir yaratık oltaya takıldı,araştırmalarıma göre deniz tırtılıymış... deniz tırtılı gerçekten tehlikeli bir yaratıkmış.o akşam oltadan o yaratığı çıkarırken iğneden düşüp bacağımı sürterek yere düştü.teması 1 saniye sürdü ve ardından bacağımda şiddetli bir yanma başladı.baya can yakan bir canlı...su altında o canlıya dokunan dalgıçlar eldivenden dahi iğnelerinin geçtiği ve aynı acıyı verdiği yazıyor..acısı 1 gün sürdü,iğnelerin battığı yerde sürekli kaşıntı yapıyor,şu anda sadece kırmızılık kaldı,acısı yok..bence buna dikkat etmek gerekir...internette bir resmini buldum.aslında fotosunu çekmiştim onuda yüklerim...kazasız belasız avlar dilerim..
rusan yazdı:Aytekin abi çok geçmiş olsun.Uyardıgın için teşekkurler
crazyhandsome yazdı:Geçmiş olsun Aytekin bilmediğimiz canlılarla karşılaşırken dikkatli olmamız gerektiğini bizlere birkez daha hatırlattın. Paylaşım için teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:aytekin geçmiş olsun.
benim huyumdur bilmediğim balık olsun deniz canlısı olsun ellemem emin olmak lazım ne olur ne olmaz tekrar geçmiş olsun.
herkese çok teşekkür ederim...
nihat abi çok teşekkürler.. benim dokunmaya niyetim yoktu zaten,iğneden bir anda çıkıp ayağıma değdi sadece..bende bilmediğim canlılara dokunmamaya özen gösteririm.ama kafa lambası kapalı ben olta boş diye düşünürken son anda gördüm,neymüş bu filen diye bakarken iğneden çıkınca düştü, sadece ayağıma sürttü.sonra olan oldu yani