Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
deniz tırtılı....
dostlarım cuma akşamı konyaaltında akşam biraz avlanalım balık varmı,hemde ailemle sahilde vakit geçiririm diye plan yaptım...gece değişik bir yaratık oltaya takıldı,araştırmalarıma göre deniz tırtılıymış... deniz tırtılı gerçekten tehlikeli bir yaratıkmış.o akşam oltadan o yaratığı çıkarırken iğneden düşüp bacağımı sürterek yere düştü.teması 1 saniye sürdü ve ardından bacağımda şiddetli bir yanma başladı.baya can yakan bir canlı...su altında o canlıya dokunan dalgıçlar eldivenden dahi iğnelerinin geçtiği ve aynı acıyı verdiği yazıyor..acısı 1 gün sürdü,iğnelerin battığı yerde sürekli kaşıntı yapıyor,şu anda sadece kırmızılık kaldı,acısı yok..bence buna dikkat etmek gerekir...internette bir resmini buldum.aslında fotosunu çekmiştim onuda yüklerim...kazasız belasız avlar dilerim..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
aytekin evetdeniz neleri barındırmıyorki gördükçe inanıyoruz.
Bul
Geçmiş olsun Aytekin bilmediğimiz canlılarla karşılaşırken dikkatli olmamız gerektiğini bizlere birkez daha hatırlattın. Paylaşım için teşekkürler.
Bul
Aytekin abi çok geçmiş olsun.Uyardıgın için teşekkurler
Sazanları özledim...
Bul
aytek abi geçmiş olsun denizin içindeki değişik canlılardan birini daha görmüş olduk.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
aytekin geçmiş olsun.
benim huyumdur bilmediğim balık olsun deniz canlısı olsun ellemem emin olmak lazım ne olur ne olmaz tekrar geçmiş olsun.
Bul
fish or die yazdı:aytek abi geçmiş olsun denizin içindeki değişik canlılardan birini daha görmüş olduk.

murat teşekkür ederim sağol..bu arada sende hoşgeldin..tatilin iyi geçmiştir inşallah.allah bir yastıkta kocatsın.mutluluklar dilerim..
Bul
fotokopici yazdı:aytekin evetdeniz neleri barındırmıyorki gördükçe inanıyoruz.

rusan yazdı:Aytekin abi çok geçmiş olsun.Uyardıgın için teşekkurler

crazyhandsome yazdı:Geçmiş olsun Aytekin bilmediğimiz canlılarla karşılaşırken dikkatli olmamız gerektiğini bizlere birkez daha hatırlattın. Paylaşım için teşekkürler.

LeVrEkCi yazdı:aytekin geçmiş olsun.
benim huyumdur bilmediğim balık olsun deniz canlısı olsun ellemem emin olmak lazım ne olur ne olmaz tekrar geçmiş olsun.

herkese çok teşekkür ederim...
nihat abi çok teşekkürler.. benim dokunmaya niyetim yoktu zaten,iğneden bir anda çıkıp ayağıma değdi sadece..bende bilmediğim canlılara dokunmamaya özen gösteririm.ama kafa lambası kapalı ben olta boş diye düşünürken son anda gördüm,neymüş bu filen diye bakarken iğneden çıkınca düştü, sadece ayağıma sürttü.sonra olan oldu yaniSmile
Bul
aytekin çok geçmiş olsun allah beterinden saklasınAffet
Bul
aytekin biz bunlara çiyan diyoruz sahil de çok olur vucuda temas alinde kabarık şişme yapıyor taşlık olanyerlerde çok var.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Deniz Kestanesi nurideniz34 10 1,482 27-07-2016, 20:09
Son Yorum: turna
  Denİz Ejderİ LeVrEkCi 8 3,472 06-01-2009, 12:21
Son Yorum: SerenaY66
  Deniz Kabuklularından Tarakların Gözleri LeVrEkCi 2 2,567 11-12-2008, 23:52
Son Yorum: çatalca 84
  Denİz Şakayiklari (anemon) LeVrEkCi 5 2,611 05-09-2008, 18:05
Son Yorum: rusan
  Deniz Yıldızı LeVrEkCi 10 7,959 21-08-2008, 13:24