Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manİsa ve İzmİr denetleme
08/08/2008 tarihinde yeğenimin gelin alma için izmire gittik. önce manisada ismail in evine uğradım biraz istirahat ve kahvemizi içtik muhabbet ettik.Alkis

sonra izmir e geçtik ,muratın düğününe gidemediğim için hediyesini taktım onuda iş yerinde ziyeret ettim.ordanda akşam kınaya gittim .Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Dostluk namına çok güzel kareler böyle kaynaşmaları gördükçe çok mutlu oluyorum
Forumumuzun dostluk namına gücünü bilmeyenlere tedirginlik yaşayanlara bir ibret tablosu
Murat hadi iyisin Tatar baba unutmamış seniWink
Bul
Dostluk adına güzel kareler,bu görüntülerin coğalması sitemizin temelini dahada güçlendirecektir.Erden yeğenini kutlarım,Allah tamamını göstersin.Saygılarımla rasgele.AlkisRoseAlkis
Bornova - izmir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Dostluk namına çok güzel kareler böyle kaynaşmaları gördükçe çok mutlu oluyorum
Forumumuzun dostluk namına gücünü bilmeyenlere tedirginlik yaşayanlara bir ibret tablosu
Murat hadi iyisin Tatar baba unutmamış seniWink
işte buu!!! bizim sitemiz bir aile sitesi. tüm aileleri bekliyoruz sitemize.harunun dediği gibi tedirginlik yaşayanlara örnek bir tablo .ismailin ve erdenin eşlerine çok selam söylüyorumAlkisAlkis
Bul
süpersiniz tebriklerRoseAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
erden abi,valla denetlemeler başlamışSmilebizim buralara ne zaman geliyon,hazırlığa şimdiden başlayayım.işte bizim farkımız.tabiki bu aradada yiğenini de kutlarım allah bir yastıkta kocatsın...paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tatar tebrik ederim seni yılın adamı seçmek lazımAlkisAlkisAlkisAlkisGulumseSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
white gull 17 yazdı:işte buu!!! bizim sitemiz bir aile sitesi. tüm aileleri bekliyoruz sitemize.harunun dediği gibi tedirginlik yaşayanlara örnek bir tablo .ismailin ve erdenin eşlerine çok selam söylüyorumAlkisAlkis

AlkisAlkis:AlkisAlkis filiz hocam böylesine sıcakkanlı ve içten yazınız için teşekkürler başka yazacak kelime bulamıyorum işte buu!!! bizim sitemiz bir aile sitesi.
yalova tatar yazdı:08/08/2008 tarihinde yeğenimin gelin alma için izmire gittik. önce manisada ismail in evine uğradım biraz istirahat ve kahvemizi içtik muhabbet ettik.Alkis

sonra izmir e geçtik ,muratın düğününe gidemediğim için hediyesini taktım onuda iş yerinde ziyeret ettim.ordanda akşam kınaya gittim .Seerf

erden abi bilirim seni gizli gizli denetleme yaparsın günlerini güzel geçiriyorsun içine sindire sindire yenge ellerinden öpüyorum
ayağına sağlık erden abim unutmadın bizi.Sağolsun ziyareti aksatmadı reis düğün hediyesini bile getirmiş. Sadece gece gelmediniz kalmaya diye biraz alındık Snifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir körfezi b.kral 57 11,864 15-02-2014, 16:49
Son Yorum: b.kral
  9 Eylül İZMİR 90ncı yıl ALTAYLI 22 3,252 11-09-2012, 08:13
Son Yorum: Salih Reis
  Izmir'de kar ALTAYLI 48 4,152 06-02-2012, 12:02
Son Yorum: yycolak
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,030 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  İzmir balık hali.. blue_zaire 22 7,307 29-12-2009, 21:42