Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
11-08-2008, 15:51
(Son Düzenleme: 11-08-2008, 16:02, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
Arkadaşlar Arap hüseyin arkadaşımızdan sazan nasıl temizlenir videodan seyredebilirsiniz..
-----
http://video.google.com/videoplay?docid=-5986178025756298472
[gvideo]-5986178025756298472[/gvideo]
-----
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
emeğinize sağlık arkadaşlar sayenizde sazan tuttukmu nasıl temizleyeceğiz diye düşünmeyeceğiz
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
Kayıt Tarihi: 16-01-2007
Uzun_ahmet yazdı:Arkadaşlar Arap hüseyin arkadaşımızdan sazan nasıl temizlenir videodan seyredebilirsiniz..
-----
http://video.google.com/videoplay?docid=-5986178025756298472
[gvideo]-5986178025756298472[/gvideo]
-----
hüseyin helal olsun koyun gibi yüzdün balığın derisini beh afiyet olsun
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
LeVrEkCi yazdı:emeğinize sağlık arkadaşlar sayenizde sazan tuttukmu nasıl temizleyeceğiz diye düşünmeyeceğiz 
Neyse nihat sendende levrek nasıl temizlenir onun videosunu aldıkmı bu iş halloldu demektir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
gerçekten yaww ben levrek hakkında herşeyi gönderdimde temizlenmesini göndermedim ama ahmet abi 1 levrek yarım saat sürüyor yaww kemiklerini kesmek için bıçak yetmiyor çekiçle bıçağa destek gerekiyor.
hele 60 cm üstü bir levrek 1 satte zor temizleniyor birde ben çok titizim hamsiyi bile tek tek içini temizlerim levrekte tek ufacık bi pislik bırakmam.
sadece kaba kesimine bi video yapayım gerçi aynıo lüfer kesimi gibi kesilip fleto yapılıyor da bulunsun sitede herkes bilmiyor sonuçta.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
LeVrEkCi yazdı:gerçekten yaww ben levrek hakkında herşeyi gönderdimde temizlenmesini göndermedim ama ahmet abi 1 levrek yarım saat sürüyor yaww kemiklerini kesmek için bıçak yetmiyor çekiçle bıçağa destek gerekiyor.
hele 60 cm üstü bir levrek 1 satte zor temizleniyor birde ben çok titizim hamsiyi bile tek tek içini temizlerim levrekte tek ufacık bi pislik bırakmam.
sadece kaba kesimine bi video yapayım gerçi aynıo lüfer kesimi gibi kesilip fleto yapılıyor da bulunsun sitede herkes bilmiyor sonuçta.
Nihat bizimkide kaba oldu pişecek hale getirmedik dikkat edersen içini bile temizlemedik sadece derisini yüzdük hepsi bu..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Kayıt Tarihi: 09-01-2007
Paylaşım çok guzel olmus.Elınıze emeğınıze saglık.Teşekkurler
Sazanları özledim...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Kayıt Tarihi: 13-05-2007
Ahmet emeklerine sağlık.Güzel bir video olmuş. Hüseyin sana da teşekkürler,tezgah olmadan,masa olmadan elde ancak bu kadar güzel tulum çıkarılırdı.
Şimdi geriye kaldı ''sazan nasıl pişirilir''..
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
Lakerda yazdı:Ahmet emeklerine sağlık.Güzel bir video olmuş. Hüseyin sana da teşekkürler,tezgah olmadan,masa olmadan elde ancak bu kadar güzel tulum çıkarılırdı.
Şimdi geriye kaldı ''sazan nasıl pişirilir''.. 
Mehmet abi biz teşekkür ederiz, en kısa zamanda sazan nasıl pişirilir onuda hazırlayacağız, yalnız bu hafta bıldırcın avına gideceğiz arapla inşallah önümüzdeki günlerde..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
rusan yazdı:Paylaşım çok guzel olmus.Elınıze emeğınıze saglık.Teşekkurler
Eyvallah rusan sağolasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]