Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu darıca raporu
bu pazar yeni üye olan hakan arkadaşımla beraber sabah saat 6 sularında darıca sahilden açıldık amaç yemli olarak dipte izmarit orta suda iri istavrit oltaları salladık suya izmariti bulduk orta suda serbest takımlada iri istavrit almaya başladık mevkimiz darıcada kum deposunun olduğu yerdi yaklaşık 1.5 saat cıvarında avlandık ancak kum boşalmaya gelen bir geminin yanaşıpta demir atmasıyla ne izmarit kaldı nede istavrit bizde homurdana homurdana hakanla demir alıp dolanmaya başladık ama iş işten geçmişti tadımız kaçtı kıyıya çıktık yaklaşı k10 dak kika sonra işin gerçek rengi çıktı ortaya bir yunus ailesi sahile yanaştı anlıyacağınız yunuslar balık ları kovalamış bize onları seyret mesi kalmıştı ne yapalım deniz onların evi bizlerde misafirleriydik yanlız körfezde bukadar büyükleri az görülüyor buralarda işallah bir dahaki hafta daha fazla balık resimleri yollaya bilirim herkese sevgiler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun ahmet bey.Alkisrastgele
Bul
Ahmet keyifi yeter olsun Yanlız bu ağustos sonlarına doğru hamsi yavrusu peşinden iri istavrit giriyor boğazdan geceleri çingene palamutu ayarında balık alınıyor bilgin olsun
Birde tekneyle gidip gelirken palamut çaparisi aç derim bir torik alma ihtimali hiç yoktan fazla
Bul
Bereketli olsun Ahmet abi.
Sazanları özledim...
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet keyifi yeter olsun Yanlız bu ağustos sonlarına doğru hamsi yavrusu peşinden iri istavrit giriyor boğazdan geceleri çingene palamutu ayarında balık alınıyor bilgin olsun
Birde tekneyle gidip gelirken palamut çaparisi aç derim bir torik alma ihtimali hiç yoktan fazla
harun inan bana yunusları görsen bukadar balık olmasıda mucuze dersin işin ilginci sivri burunlu değiller şlişe burunlu yunuslardan ben kazara palamut yakalasam daha yukarı almadan saldırırlar teknelere yakın yüzüyor hayvanlar bu arada balıkçı ağlarınıda tahrip ediyorlarmış alınan bilgilere göre
Bul
güzel kareler ahmet bol balıklı fotolarda olur inşallahRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
paylaşım için teşekkürler bereketli olsun rast gele.
Bul
ahmet abi bereketli olsun güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler..afiyetler olsun..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
sevgili ahmet çok üzüldüm ama balık darıcada aslan cimento fabrikası iskelesi altında ben kıyıdan attığım için izmariti oradan alıyoruz tekne varsa dene derim iskele altınıGulumse
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
hurriyet yazdı:sevgili ahmet çok üzüldüm ama balık darıcada aslan cimento fabrikası iskelesi altında ben kıyıdan attığım için izmariti oradan alıyoruz tekne varsa dene derim iskele altınıGulumse

dostum iskelenin altıda üstüde kalmadı haftasonu inan bana o ikelenin altında kiloluk istavrit aldığım olurdu ama bu hafta orasıda kurumuştu malesef
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 39,314 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,615 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,141 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,712 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,863 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,642 07-10-2013, 17:08
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,620 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,373 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,154 06-05-2013, 08:39
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,896 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi