Yorumları: 678
Konuları: 38
Yorumları: 641
Konuları: 17
bereketli olsun ahmet bey.
rastgele
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Ahmet keyifi yeter olsun Yanlız bu ağustos sonlarına doğru hamsi yavrusu peşinden iri istavrit giriyor boğazdan geceleri çingene palamutu ayarında balık alınıyor bilgin olsun
Birde tekneyle gidip gelirken palamut çaparisi aç derim bir torik alma ihtimali hiç yoktan fazla
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Bereketli olsun Ahmet abi.
Sazanları özledim...
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet keyifi yeter olsun Yanlız bu ağustos sonlarına doğru hamsi yavrusu peşinden iri istavrit giriyor boğazdan geceleri çingene palamutu ayarında balık alınıyor bilgin olsun
Birde tekneyle gidip gelirken palamut çaparisi aç derim bir torik alma ihtimali hiç yoktan fazla
harun inan bana yunusları görsen bukadar balık olmasıda mucuze dersin işin ilginci sivri burunlu değiller şlişe burunlu yunuslardan ben kazara palamut yakalasam daha yukarı almadan saldırırlar teknelere yakın yüzüyor hayvanlar bu arada balıkçı ağlarınıda tahrip ediyorlarmış alınan bilgilere göre
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
güzel kareler ahmet bol balıklı fotolarda olur inşallah
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
paylaşım için teşekkürler bereketli olsun rast gele.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ahmet abi bereketli olsun güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler..afiyetler olsun..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 123
Konuları: 10
sevgili ahmet çok üzüldüm ama balık darıcada aslan cimento fabrikası iskelesi altında ben kıyıdan attığım için izmariti oradan alıyoruz tekne varsa dene derim iskele altını
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
hurriyet yazdı:sevgili ahmet çok üzüldüm ama balık darıcada aslan cimento fabrikası iskelesi altında ben kıyıdan attığım için izmariti oradan alıyoruz tekne varsa dene derim iskele altını
dostum iskelenin altıda üstüde kalmadı haftasonu inan bana o ikelenin altında kiloluk istavrit aldığım olurdu ama bu hafta orasıda kurumuştu malesef