Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkinalar
cuma akşamı çıktığım kıyıdan gece avını 3 eşkina 2 iskorpitle tamamladım yem olarak boru kurdu kullandım ki şunu söylemeliyim yanımdan teke ile atanlar hiçbirşey yakalayamadılar bu aralarda balık teke yemiyor bir tane kaçırdım büyük ihtimalle eşkinaydı kayaların arasına girdi olta koptu takım ışıklı şamandıra 3 köstekli eşkina takımı herkese iyi avlar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Serdar büyük olan iyimiş te ortadaki biraz küçük gibi geldi bana. Belki geri salmaya fırsat olmamıştır bilmiyorum...

Bereketli olsun..
Bul
en üstteki güzel balıkmış ama serkanında dediği gibi alttakiler biraz ufak kalmış ama eşkinada acaip bir balıktır yuttumu tam yutar iğneyi kurtarmak mümkün olmadı galiba sağlam olarak
Bul
yok nerde iğneyi kurtarsam salıcaktım zaten ama solungaçlarını kesmek lazım iğneyi çıkarmak için ne gelirse mecbur artık almak zorunda kalıyo insan
Bul
Yinede iyi av olmuş.Bereketli afiyet olsun,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
arkadaşım konunun başında belirtseydin ufak eşkinaları iğneyi yutmuştu mecburen almak zorunda kaldım diye yazsaydın daha güzel olurdu eşkina avı yapıpta ufak tutmadım diyen yalan söyler bizim yapacağımız salına bilecek gibiyse fazla zarar görmediyse salmaktır bide ufak yakalandı zarar gördüyse salmanın bi anlamı yok zaten ama resim leyip te paylaşım yapmayalım lütfen herkez için geçerlidir sadece sizin için geçerli değildir yanlış anlamayın lütfen saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
sevgili serdar eşkina çok güze ve tutması en zevkli balık.tebrikler ve üyelerimizin aklında bulunması gereken noktayı açıklamak istiyorum
[SIZE=2]1.hepimiz amatör balıkçıyız bazı dengeleri bilemeyebiliriz. bunların en başında küçük balığı geri salmak.
2.hepimiz ava giderken yedek iğne makina takım götürürüz.
bunların ışığında aklımızda bulunması dileği ile
açıklamam olacak umarım şaçma demezsiniz
[/SIZE][SIZE=2]eğer kolayda değilse [/SIZE][SIZE=2][SIZE=3]kancayı yutan ufak balığı kösteği kancanın en dibinde keserek salınız.
balıkların doğasında olan enzimler emin olun o kancayı en kısa zamanda eriterek balığın yaşamasına devam etmesini sağlayacaktır.
tabii krom kanca kulanıyorsanız o başka o zaman yapılacak bir şey yok
[/SIZE]
[/SIZE]
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
doktor yazdı:arkadaşım konunun başında belirtseydin ufak eşkinaları iğneyi yutmuştu mecburen almak zorunda kaldım diye yazsaydın daha güzel olurdu eşkina avı yapıpta ufak tutmadım diyen yalan söyler bizim yapacağımız salına bilecek gibiyse fazla zarar görmediyse salmaktır bide ufak yakalandı zarar gördüyse salmanın bi anlamı yok zaten ama resim leyip te paylaşım yapmayalım lütfen herkez için geçerlidir sadece sizin için geçerli değildir yanlış anlamayın lütfen saygılar.

balıklar zaten çok ufak değiller yani alınabilecek boyutta aslında zaten msj yazdım altınada iğneleri yuttuklarına dair bunu belirttim ayıca ben birsürü bu boyutta eşkina tutulup paylaşım yapıldığnı gördüm bu sitede ayrıca denizcilik fakültesinde okumuş bir insan olarak neler yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum saygılar
Bul
serdar bereketli olsun Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
serdar iyi av olmuş herşey yavaş yavaş olur afiyet olsunAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: