Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fotkopici yalovada
fotokopici (EROL)cuma günü yalovaya gelceğiğni söyledi.ben işte olduğum için doktoru arayıp yem aldırmış,doktorda deniz kumundan solucan çıkartmış,bide boru kurdu şiparişi vermiş.solucanları doktordaniş yerinde aldım sonrada çarşıya inip kertlerıda aldım erol gelincede emanetlerini verdim.oturup biraz sohbet ettikten sonra esenköye kadar gittik ben ordan döndüm .eşkinaya gidecekti,ailesinle beraber tatil yapcakmış.benide davet etti bakalım fırsatını bulursam ailemle bende gidicem.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
erden ve erol abi iyi keyifler oh valla bu yorgunlugun üstünede iyi giderdi buz gibi biralar afiyet olsunSeerf
Bul
Erola iyi tatiller dilerim,sizlerede afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
erol gideceğin yeri biliyorsun tam isabet tatarımda misafirliğe dayanamaz neyse afiyet olsun götürün buz gibi biraları . erol bu arada tatilin iyi geçmesini diliyorum.
Bul
Her çeşit kurt aldığına göre iyice kurtlanmış Erol abi Rast gelsin sayın balıkcı
Bul
Abilerim çok güzel olmuş buluşma AlkisSeerf Ama sanırım sadece cilaları göstermişsinizHappy.Hadi iyi tatiller , Bereketli avlar diliyorum ailecek 7178
Bul
muhabbetiniz bol olsun..erol abiye hayırlı tatiller,hayırlı avlar dilerim..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Erden bey iyi sohpetler !Seerf Seerf
Bul
sayın balıkçılarım afiyet olsun AlkisGulumseSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
erol abi kurtlarını iyi dök olurmu yahu bizim sitede yerinde duran yokmu hiç valla herkes evliya celebi gibi maşallah tüm türkiyeyi geziyoruz ve herkesin gittiği yerde mutlaka siteden birileri oluyor negeniş aile oduk maşallah bize nazar değmesin .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bahriyeli yalovada yalova tatar 128 11,149 16-03-2009, 23:10
Son Yorum: yalova tatar
  İnklap gemisi yalovada.. tomy77 15 2,744 10-04-2008, 20:43
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: