Yorumları: 15
Konuları: 1
Tesadüfen bulduğum bu siteyi bir kaç aydan beri izliyorum.Yazışmalar çok güzel konular çok güzel kişilerin birbirine saygısı çok güzel en önemlisi yazışmalar çok rahat okunup cevaplandırılıyor hiç bir karışıklık söz konusu değil.Ben ve eşim balık avını denizi çok severiz fırsat buldukçada gitmeye çalışırız.Bundan sonra gittiğimiz avları sizlerle paylaşmayı düşünüyoruz.Ayrıca sitenizde tam sayamadım ama 6 veya 7 bayan üye olduğunu da gördüm.Beni çok mutlu etti.Kesin bilmiyorum ama white gull 17(filiz)hocamı çok aktif gördüm.Yanılmıyorsam önderliği sevgili hocam mı yaptı acaba?Bu arada filiz hocamla tanışmıyoruz ama çok tanışmak isterim.herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Güzel avlarınız olsun
mesajlara nasıl cevap veriliceğinide bilmiyorum yanlış yazarsam kimse kusuruma bakmasın.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldiniz,eşinizle beraber paylaşımlarınızı bekliyoruz.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
berrak su hemşire hanım ailemize hoş geldiniz yanlışınız olursa zaten bizler düzeltiriz .sorun olmaz bizlerde bu evrelerden geçtik.paylaşımlarınızı bekliyoruz
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldiniz...
Sazanları özledim...
hoşbulduk sizede rastgele
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldiniz..
Sazanları özledim...
Yorumları: 641
Konuları: 17
berrak su yazdı:Tesadüfen bulduğum bu siteyi bir kaç aydan beri izliyorum.Yazışmalar çok güzel konular çok güzel kişilerin birbirine saygısı çok güzel en önemlisi yazışmalar çok rahat okunup cevaplandırılıyor hiç bir karışıklık söz konusu değil.Ben ve eşim balık avını denizi çok severiz fırsat buldukçada gitmeye çalışırız.Bundan sonra gittiğimiz avları sizlerle paylaşmayı düşünüyoruz.Ayrıca sitenizde tam sayamadım ama 6 veya 7 bayan üye olduğunu da gördüm.Beni çok mutlu etti.Kesin bilmiyorum ama white gull 17(filiz)hocamı çok aktif gördüm.Yanılmıyorsam önderliği sevgili hocam mı yaptı acaba?Bu arada filiz hocamla tanışmıyoruz ama çok tanışmak isterim.herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Güzel avlarınız olsun
Berrak hanım aramıza,ailemize hoşgeldiniz.Sizinle beraber 6 bayan üyemiz oldu.Önderlik demiyelim ama ilk üye sayılırım.Tabiki tanışırız. Hatta birlikte, bile balık avına ,gideriz.Paylaşımlarınız daim olması dileğiyle
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
berrak hemşirem aramıza hoş geldiniz eşini ile birlikte paylaşımlarınızı bekliyoruz.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
berrak hanım aramıza hoşgeldiniz..hoşca vakit geçirmeniz dileklerimle..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>