Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar bugün iş çıkışı bucalı barış yanıma geldi yarın akşam hazır ol balığa gideceyiz dedi ve takımlarını hazırla bende takımları hazırladım yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum gideceğimiz yerde levrek ve çipro aldıkları kesinmiş yemci arkadaşa mamun ve borukurdunu sipariş verdim yarın saat 18.00 gibi yola hareket sabah suyu alındıktan sonra ben eve barışıda işe teslim ederim bu arada İZMİR balık halinden de buz siparişi verdim gideceğimiz merayı söylemedi süprizmiş balığa gidecek arkadaşlara rast gele.
takımları hazırlarken komşum geldi oda balık sevdası yani amatörce balıkcı cuma akşamı beni urlaya merasına balığa götürecek bu hafta şanslıyım inşallah balık resimlerinle döneriz. komşumun bilgisarayı olmadığından sitemize üye yapamadık yakın zamanda alacak mış.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Fiko belliki Barışın sana bir süprizi olacak hadi hayırlısı,komşunuda aramızda görmek istariz Barışa selamlar sizlere rasgele.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Fiko belliki Barışın sana bir süprizi olacak hadi hayırlısı,komşunuda aramızda görmek istariz Barışa selamlar sizlere rasgele.
aleyküm selam bende merak ediyorum merayı bakalım nasip neresi komşumda yakınzamanda aramızda.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Fikret aman gözünü seveyim takımı patlatma bu sefer kepçeyi unutma
Haydi hayırlısı rast gele
H.A.R.U.N yazdı:Fikret aman gözünü seveyim takımı patlatma bu sefer kepçeyi unutma
Haydi hayırlısı rast gele
harun yemin ediyorum kepçeyi unutmuştum iyiki hatırlattın şimdi kepçeyi alıp arabanın bagajına koymaya gidiyorum 4 takım yaptım 4 de yeni.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
bucalıfikret yazdı:harun yemin ediyorum kepçeyi unutmuştum iyiki hatırlattın şimdi kepçeyi alıp arabanın bagajına koymaya gidiyorum 4 takım yaptım 4 de yeni.
Faydam olduğuna sevindim
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
rast gele fikret reis kocaman balıkları tutarsın inşallah

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
fiko hadi rastgelsin bol balıkla dönersiniz işallah

bak kepçeyi unutma

barış a da selamlar sor bide neden siteye girmiyomuş deki tatar kulaklarını çekecekmiş
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 286
Konuları: 7
Rastgelsin Fikret kardeşim, Barış'a da selamlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..