Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karadeniz cenneti Amasra;
Güzelliğini ne resimler anlatabilir, nede tarifi mümkün. Yeni yapılan yolları ile ilçeye girişte tepeden hatta çok yüksekte bulunan yolda aracınızı kenarıya çekip manzaraya baktığınızda karşınızda sanki bir resim. bu güzelliği görmek için sabırsızlıkla şehir merkezine indiğinizde kendinizi insan seli gibi bulunan kuyrukta buluyorsunuz. ve Herkez gibi dalgakıranda bulunan fenere kadar birerli ikişerli sıra halinde insanların peşinde yürüyorsunuz. Dalgakırandan baktığınızda karşınızda Amasra.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
güzel bir makina lazım sana bu kadar gez gör resim çek reimler kötü çıkmış hayal kırıklıgı yaşadım Gulumse
canın saolsun takılıyorum sana ama o güzelliklere güzel resimler lazım.paylaşım için teşekkürler
Bul
aynen nihata katılıyorum bazı resimlerin flu ama paylaşım için teşekkürlerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
murat hakikaten al iyi bir makina artık, bak bu kadar yer geziyorsunSiyirdimama yinede çok güzeller paylaşımm için teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Paylaşım için teşekkürlerAlkis
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul
abi nereden çıkıyor bu rersimler ne zaman gezdin helal valla.
Bul
LeVrEkCi yazdı:güzel bir makina lazım sana bu kadar gez gör resim çek reimler kötü çıkmış hayal kırıklıgı yaşadım Gulumse
canın saolsun takılıyorum sana ama o güzelliklere güzel resimler lazım.paylaşım için teşekkürler
Evet ben de bu sözü bekliyordum. Şu cep telefonu çıktı ya mertlik bozuldu der gibi oluyorum. Gez gez yanına fotoğraf makinası alma. cep telefonunun da açizliği. Bir çok çekmiş olduğum güzellikler karanlık bile çıkmış. Bu iş telefonla olacak iş değil.
Bul
white gull 17 yazdı:Paylaşım için teşekkürlerAlkis
Sayın hocam Türkiye dünyanın en güzel ülkesi. Görmeden geçmemeli, gezip görmeli.
Bul
fotokopici yazdı:abi nereden çıkıyor bu rersimler ne zaman gezdin helal valla.
Erol abi daha gezecem, çocukların dershane bu hafta başladı. Mecburen geri dönüş yaptık.
Bul
Gidip fotoğraflarını çekmeyi istediğim ender yerlerden birisidir amasra, bizim fotoğraf topluluğundan gezi düzenlendiğinde gidememiştim, çeken arkadaşlardan birkaçının fotoğrafını ekleyeyim istedim. Sevgiler, Saygılar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sarıyerden sonra karadeniz LeVrEkCi 16 4,542 18-08-2008, 12:06
Son Yorum: bucalıfikret
  balık cenneti harslan1978 20 5,782 06-03-2007, 15:41
Son Yorum: mors
  karadeniz esintileri-çaykara kaşalot 11 3,352 19-01-2007, 11:52
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi