Yorumları: 3
Konuları: 1
öncelikle bütün arkadaslara rastgele,sitenizi gördükten sonra tam bana göre dedigim bir paylasım yeri,gercekten bana oldukca yararlı olacak bilgiler var,tabi kendime göre olan methodları da sizlerle paylasmak bana zevk verir.ben balıkesirliyim fakat izmirde üniversitede okuyorum,yazlarımı edremit körfezinde altınolukta geciriyorum ve genelde orda avlanıyorum.daha cok zıpkın avcılıgına merakım var yaklasık 10 senedir zıpkın avcılıgı yapıyorum ama bu sıralar olta balıkcılıgına da cok merak saldım.sonucta bu bir tutku ve her parcasından yararlanmak gerekir diye düsündüm,kısları da izmirde olta balıkcılıgı nerde nasıl yapılır hic bilmiyorum ama önümüzdeki kış icin oldukca vaktimi ayırmak istiyorum,tabi forumdaki arkadaslar da bana nerlerde nasıl avlanacagım hakkında bilgilerini paylasırlarsa sevinirim...neyse cok uzattım galiba herkese tekrar merhabalar
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
alp güzel bir yere geldin sana her türlü bilgi ve paylaşıma açığız katılımın daim olur .bide kp den yaşınıda girersen sevinirim. bu arad izmirde ne okuyorsun.nerelerde av yaparsın izmirden bayağı bi arkadaşlarımız var sana her türlü konuda yardımcı olacaklardır.dimi izmirrr .

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
arkadaşım aramıza hoşgeldin balıkçılık hakkında aradığın her konu sitemizde mevcuttur takıldığın yerleride dostlarımıza bizlere sorarak öğreneblirsin sendende resim, anı ,olta ,takım ,tekniklerini paylaşımlarınızı bekleriz saygılar.
izmirli dostlarımız sana yardımcı olacaklardır.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 913
Konuları: 30
Aramıza hoşgeldin, Keyifli avlar ve paylaşımlar dilerim.
Yorumları: 879
Konuları: 28
alp hoşgeldin kardeşim, izmirli arkadaşlar çok burada onlar sana istediğin yardımı yapacaklardır. okulunda başarılar, rastgelsin
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
aramıza hoşgeldiniz büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Alp aramıza hoşgeldin !
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
alp hoş geldin hoş bir yere geldin

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 519
Konuları: 20
Alp kardeşim hoş geldin.Sana gereken bilgilerin hepsini burdan bulabilirsin.Burda bilen bilmeyene anlatır
Yorumları: 3
Konuları: 1
hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar izmirde,izmir ekonomi üniversitesinde uluslararası ilişkiler ve avrupa birligi bölümünde okuyorum.fahrettin altay meydanında oturuyorum we balık gercekten benim icin büyük bir tutku

olta balıkcılıgı hakkında pek bir bilgim yok deneyimlerinizden ve bilgilerinizden yararlanmayı umuyorum gün gelir dısarda muhabbet arasında gün gelir burda forumlarda yazışarak....