Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saros Kabatepe'de Patlatılan Mayın!!!!
1915 yılından kalma mayın Kabatepe Liman mendireğinin biraz ilerisinde 12 metre derinlikte SAS komandaları tarafından patlatılarak imha edildi.O mendirekte Doktor Eren ve Harun balığa bakmışlardıSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
yeni oldu bu olay herhalde reis haberlerden önce senden duyduk yada ben yeni duydumSiyirdimharunla doktor ucuz kurtulmuşHiçok balık ölmüştür oralarda
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:yeni oldu bu olay herhalde reis haberlerden önce senden duyduk yada ben yeni duydumSiyirdimharunla doktor ucuz kurtulmuşHiçok balık ölmüştür oralarda
03.09.2008 salı günü patlatıldı Hüseyin
Bul
araphüso26 yazdı:yeni oldu bu olay herhalde reis haberlerden önce senden duyduk yada ben yeni duydumSiyirdimharunla doktor ucuz kurtulmuşHiçok balık ölmüştür oralarda
hüseyin abiii bizim canımızdann onemlimii baLıklarr öLee ölmesee zatenn bi sekilde avlanıcakLar böyle olması daha iyi oldu bnce.
Bul
bilgi için teşekkürler
Bul
FreeSouL yazdı:hüseyin abiii bizim canımızdann onemlimii baLıklarr öLee ölmesee zatenn bi sekilde mefta olucaklarr böLe olmasıı daha iyi oldu bencee Gulumse nede olsaa bizde ölduruyoruzz yanii hayat bu seçim yapıldı ya baLıkLar ya biz =)

İlginç bir yaklaşım? Ölümün kimin elinden ve ne niyetle olduğunun hiç önemi yok mu?
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Alkisali reisim resimler süper , paylaşımınız için teşekkürler çok tebrik ve taktir ediyorum sayın reisimAlkis
Bul
BAYTAR yazdı:İlginç bir yaklaşım? Ölümün kimin elinden ve ne niyetle olduğunun hiç önemi yok mu?
Ruhancım mayın sürüklenerek gelmiş.Liman kayalıklarına 25 ve ya 30 metre ve o kayalıklarda balık avlıyanlar çok oluyor.Hatta bu pazar gördüm 8 dalgıç vardı tam orda
Allah korusun çarparak patlaması insanların hayatına maal olabilir.Fırat'ında o anlamda yazdığını zannediyorum.SaygılarGulumse
Bul
BAYTAR yazdı:İlginç bir yaklaşım? Ölümün kimin elinden ve ne niyetle olduğunun hiç önemi yok mu?
kımın eLinde olup olmadıgı degil mendirek e 20metre acıkta herkezin oldugu baLık tuttugu bizim daLdıgımızz allah korusunn burnumuzun dibii ya bizLerr ordaken yada basKarLarıı öLe bi patLama olsa ordaa nekadar baLık olup olmadını biliyomusunuzz okadar önemli ise yanLıs site herkez in dogruLarıı kendinee insan hayatına okadar yakın bi mayın La yasayamayızz kusuraa bakmayınn niyetimizz beLli hiçte önemi yok bence.
Bul
Çok şükür kimse zarar görmeden imha edildi.SAT KOMANDOLARIMIZA da çok teşekkürler.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte !!Kahraman SAS'larımız ve Patlatılan Mayın!!!! orfoz17 10 2,280 15-09-2008, 18:45
Son Yorum: akın

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: