1915 yılından kalma mayın Kabatepe Liman mendireğinin biraz ilerisinde 12 metre derinlikte SAS komandaları tarafından patlatılarak imha edildi.O mendirekte Doktor Eren ve Harun balığa bakmışlardı

Saros Kabatepe'de Patlatılan Mayın!!!!
|
1915 yılından kalma mayın Kabatepe Liman mendireğinin biraz ilerisinde 12 metre derinlikte SAS komandaları tarafından patlatılarak imha edildi.O mendirekte Doktor Eren ve Harun balığa bakmışlardı
![]()
06-09-2008, 00:50
yeni oldu bu olay herhalde reis haberlerden önce senden duyduk yada ben yeni duydum
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
06-09-2008, 00:57
araphüso26 yazdı:yeni oldu bu olay herhalde reis haberlerden önce senden duyduk yada ben yeni duydum03.09.2008 salı günü patlatıldı Hüseyin araphüso26 yazdı:yeni oldu bu olay herhalde reis haberlerden önce senden duyduk yada ben yeni duydumhüseyin abiii bizim canımızdann onemlimii baLıklarr öLee ölmesee zatenn bi sekilde avlanıcakLar böyle olması daha iyi oldu bnce.
06-09-2008, 02:06
bilgi için teşekkürler
06-09-2008, 02:09
FreeSouL yazdı:hüseyin abiii bizim canımızdann onemlimii baLıklarr öLee ölmesee zatenn bi sekilde mefta olucaklarr böLe olmasıı daha iyi oldu bencee İlginç bir yaklaşım? Ölümün kimin elinden ve ne niyetle olduğunun hiç önemi yok mu?
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
06-09-2008, 02:19
![]() ![]() BAYTAR yazdı:İlginç bir yaklaşım? Ölümün kimin elinden ve ne niyetle olduğunun hiç önemi yok mu?Ruhancım mayın sürüklenerek gelmiş.Liman kayalıklarına 25 ve ya 30 metre ve o kayalıklarda balık avlıyanlar çok oluyor.Hatta bu pazar gördüm 8 dalgıç vardı tam orda Allah korusun çarparak patlaması insanların hayatına maal olabilir.Fırat'ında o anlamda yazdığını zannediyorum.Saygılar ![]()
06-09-2008, 02:34
BAYTAR yazdı:İlginç bir yaklaşım? Ölümün kimin elinden ve ne niyetle olduğunun hiç önemi yok mu?kımın eLinde olup olmadıgı degil mendirek e 20metre acıkta herkezin oldugu baLık tuttugu bizim daLdıgımızz allah korusunn burnumuzun dibii ya bizLerr ordaken yada basKarLarıı öLe bi patLama olsa ordaa nekadar baLık olup olmadını biliyomusunuzz okadar önemli ise yanLıs site herkez in dogruLarıı kendinee insan hayatına okadar yakın bi mayın La yasayamayızz kusuraa bakmayınn niyetimizz beLli hiçte önemi yok bence. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İşte !!Kahraman SAS'larımız ve Patlatılan Mayın!!!! | orfoz17 | 10 | 2,280 |
15-09-2008, 18:45 Son Yorum: akın |