Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Kahraman Birlik 57 nci Alay!!!!!!!
Savaş sırasında 1 tek askeri bile kalmayan,KAHRAMAN Birliğimiz.Hepsi bu vatan için şehit düşmüşlerdir.ŞEHİT lerimizin Ruhları ŞaadolsunAffetDördüncü resim!!Yaralı Anzak askerini taşıyan MEHMETÇİĞİMİZ.Çanakkale Savaşlarında kayıtlı 253 bin Şehittimiz vardır.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Paylaşım için teşekkürler Ali abi. İnşallah bana da bir gün oraları gezmek nasip olur.
Sazanları özledim...
Bul
resimlere bakarken yine çok etkilendim
paylaşım için teşekkürler
Dalış Eğitmeni
Bul
gerçekten resimlere bakarken etkilenmememk elde değil..çanakkale savaşlarında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun..
ali abi paylaşım ve bu güzel resimler için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
zamanında ne askerler varmış bee şimdi bakıyorum eğitim yok acemileri yolluyorlar doğuya adam acemi birliğinde 3 mermi atıyor bi bakıyor usta birliğinde çatışmada mermi akıyor üstüne böyle durumda donup kalıyor
Bul
alicim paylaşım için tşk, tekrar gezmiş kadar oldum şehitlerimizi,ruhları şaad olsun nur içinde yatsınlar.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
ali abi paylaşım için teşekkürler gezemesemde sayende gezmiş kadar oluyoruz.
gerçekten etkileyici resimler.teşekkürler.
Bul
abi cok sagol ya super paylasım olmus.saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Teşekkürler paylaşım için askerliğini doğuda yapmıs bir çok arkadaşını şehit vermiş ve gazi olmuş biri olarak çok etkilendim en yakın zamanda gidip gezeceğim inşallah..
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Fevzi gerçekten gelip gezmeni çok isterim.Her Türk vatandaşı imkanları dahilinde şehitlikleri mutlaka gezmeliGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi