Arkadaşlar, internetten yeni bir dijital kamera aldım, fotoğraflarından da, videosundan da oldukça memnun kaldım, henüz sualtında denemedim ama ondanda memnun edici sonuçlar alacağıma eminim.
5 mp ama gayet kaliteli fotoğraf ve video kaydı var, üstelik sadece makina parası ödüyorsunuz, kutu içeriğinden housing, taşıma çantası tv ve usb kabloları çıkıyor.
internette 147 ytl'den 196 ytl'ye kadar fiyatları değişiyor, reklam olabilir diye direkt link vermiyorum, artık siz google'dan "vivitar 5188" diye aratıp nerde 147 ytl bulursunuz.
arzu eden olursa daha geniş açıklamalar yapabilirim.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
teşekkürler şu an için balık fotoları maalesef olamıyor, başka bir uğraşım var bu seneye mahsus. artık o uğraşımın fotoğraflarını yollarım siteye. balık fotoları seneye nasip olursa
ben daha çok ihtiyacı olan arkadaşlar varsa kaçırmasın diye açtım konuyu. profesyonel makinalardan tek farkı en fazla 15 metreye kadar dalabiliyormuş, şimdilik başka bir fark göremedim. gerçi sualtı tecrübesini de yapamadım ama başka forumlarda sualtı foto ve videolarını seyrettim, gayet güzel.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
valla bu fiata güzel görünüyor bu makineylşe çekilmiş birkaç resimde yollarsan tam fikir sahibi oluruz serdar abi en azından normal fotograf olabilir mesela.
hayırlı olsun güle güle kullan