Yorumları: 6,298
Konuları: 143
dostlar sabah servis beklerken yolda karşılaştığım balıkcı arkadaşlar sabah konyaaltı körfezinde 6 adet balina gördüklerini söylediler,hatta balıkcı dostlardan bazılarının balinaların video görüntülerini çekenler olduğunu söylediler,gerçekten baya büyük borda oldukları tahmini 15 metre boylarında olduklarını söylediler,balinaların körfezden kemer tarafına doğru yöneldiklerinide söylediler..gerçekten bu olay ilginç yıllardır buralarda balina gören olmamıştı.balinaların ne tür bir balina olduğuda belli değil sanırım.inşallah balıkavı için bir engel teşkil etmemiştir..birde çevrede avlanan balıkcıların ağlarına takılmamasıda iyi olmuş,inşallah gezi amaçlı gelmişlerdir.

bir aksilik yoktur,yollarını bulup kendi mekanlarına giderler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Eskiden boğazda yunus gördüğümüzde merakla bakardık şimdilerde kanka olduk şimdide balinalarmı geliyor ne ? penguen su aygırlarıda yoldadır herhalde Buzullarda işler hiç iyi gitmiyor
Karadenizde neler oluyor dünyadan bir haberiz filler tepişiyor çimenler eziliyor bilmiyorki o filler o çimenlere muhtaç
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
valla harun abi dediğin doğru bu hayvanlar esin marmaraya geliyor..aç kaldılar herhalde en bereketli yere geliyorlar..yunuslardan balık tutamıyoruz balinalarla nasıl baş edicez..çok hoş bir durum denizlerimizde bu tür hayvanların görünmesi...inşallah başlarına bişi gelmez...paylaşım için teşekkürler...
valla benim bildiğim kadarıyla,balinaların bazı cinsleri genelde planktonlarla besleniyor,inşallah bu gelenlerde balıklarla beslenmiyordur

yoksa zaten trollerden kalmayan balık,birde balinalara pay edilecek bizede bir şey kalmaz heralde.vay akdenizin haline...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yakında kara yolu ile antiloplar ve zebralar. Hava yolu ile akbabalar gelecek. Deniz yolu açıldı zaten

geçen sene marmarada büyük beyaz. Şimdi ve aleykümselam balina.

ne diyim abi aslan kaplan gelmese bari
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
paylaşım için sağol aytek abi

balinaları başına bişey gelmesinden korkarım ben
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 641
Konuları: 17
Aytekin anladığım kadarıyla bu Resmi bir haber değil!!!!Kulaktan dolma.Ben zannetmiyorum onların balina olduklarına hele bide Akdeniz de.Paylaşım için teşekkürler
White GuLL
white gull 17 yazdı:Aytekin anladığım kadarıyla bu Resmi bir haber değil!!!!Kulaktan dolma.Ben zannetmiyorum onların balina olduklarına hele bide Akdeniz de.Paylaşım için teşekkürler
filiz abla ben balıkcı arkadaşlardan duyduğumu söyledim,ama haberle ilgili bir araştırma yaptım internette çekilen videoda mevcutmuş,bizzat bende izledim videoyu.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Arkadaşlar haber ''kulaktan dolma''değil.Dün akşam 19.00 haberlerinde bir kanalımızda görüntülü olarak verildi.Ben izledim.Çekim uzaktı;amatör kamera olabilir ama gerçekten irilerdi ve su püskürterek açıkta ilerliyorlardı..