Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
antalya da balina görüldü..
dostlar sabah servis beklerken yolda karşılaştığım balıkcı arkadaşlar sabah konyaaltı körfezinde 6 adet balina gördüklerini söylediler,hatta balıkcı dostlardan bazılarının balinaların video görüntülerini çekenler olduğunu söylediler,gerçekten baya büyük borda oldukları tahmini 15 metre boylarında olduklarını söylediler,balinaların körfezden kemer tarafına doğru yöneldiklerinide söylediler..gerçekten bu olay ilginç yıllardır buralarda balina gören olmamıştı.balinaların ne tür bir balina olduğuda belli değil sanırım.inşallah balıkavı için bir engel teşkil etmemiştir..birde çevrede avlanan balıkcıların ağlarına takılmamasıda iyi olmuş,inşallah gezi amaçlı gelmişlerdir.Smilebir aksilik yoktur,yollarını bulup kendi mekanlarına giderler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Eskiden boğazda yunus gördüğümüzde merakla bakardık şimdilerde kanka olduk şimdide balinalarmı geliyor ne ? penguen su aygırlarıda yoldadır herhalde Buzullarda işler hiç iyi gitmiyor
Karadenizde neler oluyor dünyadan bir haberiz filler tepişiyor çimenler eziliyor bilmiyorki o filler o çimenlere muhtaç
Bul
valla harun abi dediğin doğru bu hayvanlar esin marmaraya geliyor..aç kaldılar herhalde en bereketli yere geliyorlar..yunuslardan balık tutamıyoruz balinalarla nasıl baş edicez..çok hoş bir durum denizlerimizde bu tür hayvanların görünmesi...inşallah başlarına bişi gelmez...paylaşım için teşekkürler...
Seerf
Bul
valla benim bildiğim kadarıyla,balinaların bazı cinsleri genelde planktonlarla besleniyor,inşallah bu gelenlerde balıklarla beslenmiyordurSmileyoksa zaten trollerden kalmayan balık,birde balinalara pay edilecek bizede bir şey kalmaz heralde.vay akdenizin haline...
Bul
Yakında kara yolu ile antiloplar ve zebralar. Hava yolu ile akbabalar gelecek. Deniz yolu açıldı zaten Smile geçen sene marmarada büyük beyaz. Şimdi ve aleykümselam balina.
Hine diyim abi aslan kaplan gelmese bari Hehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
paylaşım için sağol aytek abi Alkis balinaları başına bişey gelmesinden korkarım ben Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Aytekin anladığım kadarıyla bu Resmi bir haber değil!!!!Kulaktan dolma.Ben zannetmiyorum onların balina olduklarına hele bide Akdeniz de.Paylaşım için teşekkürlerGulumse
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul
white gull 17 yazdı:Aytekin anladığım kadarıyla bu Resmi bir haber değil!!!!Kulaktan dolma.Ben zannetmiyorum onların balina olduklarına hele bide Akdeniz de.Paylaşım için teşekkürlerGulumse

filiz abla ben balıkcı arkadaşlardan duyduğumu söyledim,ama haberle ilgili bir araştırma yaptım internette çekilen videoda mevcutmuş,bizzat bende izledim videoyu.
Bul
Arkadaşlar haber ''kulaktan dolma''değil.Dün akşam 19.00 haberlerinde bir kanalımızda görüntülü olarak verildi.Ben izledim.Çekim uzaktı;amatör kamera olabilir ama gerçekten irilerdi ve su püskürterek açıkta ilerliyorlardı..
Bul
ANTALYALI07 yazdı:filiz abla ben balıkcı arkadaşlardan duyduğumu söyledim,ama haberle ilgili bir araştırma yaptım internette çekilen videoda mevcutmuş,bizzat bende izledim videoyu.
Aytekincim senin açmış olduğun konunun haberi tabiki de doğrurudur.Bizimde saros da 15 gündür bir çalışmamız var.! Yabancı balık hakkında 6 gündür gece dalışları yapılıyor bunun için.İngiltereden bu konuyla ilgili scubacılar geldi.Onun için ilgimi çekti.Beni yanlış anlama lütfenSnifsinfEğer bir mahsuru yoksa link ni bana da yazarsan bizde bir fikir almış oluruz.Şimdiden teşekkürler.Gulumse
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da kaybolan çìften 15 dakìka sonra çekilen görüntüler YaKaMoZ 11 2,194 11-01-2012, 10:55
Son Yorum: yycolak
  Katil Balina ile Yunusun Çocuğu LeVrEkCi 7 2,131 31-03-2008, 01:00
Son Yorum: kılçık
  Dev Balina Karaya Vurdu. SerenaY66 8 2,263 18-01-2008, 17:56
Son Yorum: tomy77
  İzlanda balina avına yeniden başlıyor   GÖKSEN 2 1,950 04-12-2006, 23:47
Son Yorum: ALİCO

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi