Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerede bu baliklar
bugün kısa bir araştırma yaptım (geçen seneki av raporları kendime ve diğer arkadaşlara ait olanlar)
geçen senenin bereketi pek yok geçen seneki raporlarda güzel balıklar vardı bu senekilere rapor bile yazmak içimden gelmiyor bizim buralarmı kısırlaştı diye düşündüm ama kimseden hızlı raporlar gelmiyor balığın en hızlı zamanı hareket yok ama takipteyim
tabiki kötü etken çok lez olayı iyice arrtı misinalar sudan halat gibi çıkıyor kirlilik hak getire
çocuklarımız balıkları sadece akvaryumda görecek diyorduk onlara kalmadan biz bu hale düşeceğiz galiba
umarım korktuğum gibi olmaz bol balıklı bol raporlu günler Allahın izni ile yakın zamanda olur
herkese selamlar saygılar
Dalış Eğitmeni
Bul
bu sene bogazdada çok bol balık olmadı ara ara bazı yerlerden sesler geliyor ama o kadarda bol değil hayırlısı bakalım havalar soguyunca belki bişeyler olur diye düşünüyorum.
Bul
arkadaşlar burada da geçen seneki balıklar yok. inşallah bundan sonra olur...
Bul
gerçekten doğru yav.nerde bu balıklar..cumartesi çıktık botla balığa,bol fare balığı ve balon balığı sadece bir tane karagöz aldık gerisi hep fare..ne olcak halimiz..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bogazda ağcılar balık tezgahlarına balık getiriyor da oltacıların eli boş ne yazıkki.
Bul
konuyu açtıktan sonra deniz haber sitesinde okuduğum bir habere bayağı üzüldüm haberde
orta avrupa ülkelerinin evsel ve endüstriyel atıklarının tuna nehri ile karadenize istanbul boğazı ile marmaraya ulaştığı yazıyor
kendimizinki yetmiyor gibi bide onların kirliliği marmaraya doluyor
Dalış Eğitmeni
Bul
hakan mumin yazdı:arkadaşlar burada da geçen seneki balıklar yok. inşallah bundan sonra olur...

sizin oralarda öyle ise ???
Dalış Eğitmeni
Bul
Güzelim denizlerimiz içinde tüm kıyıları bize ait olan Marmara'nın bu hale gelmesi insanı kahrediyor.Halbuki akvaryum gibi olması gerekirdi Hadiordan .İnşallah Nihat'ın dediği gibi soğuk havalarda gösterirler kendilerini Affet
Bul
ben daha yeni balıkçılardanım ama diyorumki geçen senenin yarısı bile olsa tatminkar olacam valla.
Bul
hemşerim geçen sene buzamanlarda biz kovaları doldurur eşe dosta akrabaya bile balık yedirirdik. Ama şimdi nerde ilaç lık dahi bulmak zor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  depodaki balıklar:) balıkcı uğur 58 6,920 29-11-2008, 12:15
Son Yorum: balıkcı uğur
  av raporları nerede arkadaşlar :)) LeVrEkCi 23 3,577 07-01-2008, 18:23
Son Yorum: Salih Reis
  filmleri balıklar çekseydi AFALA 12 2,547 21-12-2007, 21:01
Son Yorum: tomy77
  Denizcilik Bakanlığımız nerede murki 5 1,509 07-12-2007, 13:52
Son Yorum: murki
  erdekli yücel nerede? LeVrEkCi 8 1,814 18-10-2007, 09:50