Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hiç çorumlu yokmu
sitede o kadar gezdimde bir çorumluya raslayamadın yav hiç yokmu çorumlu çorumda nerede balık çıktığını danışacağım biri yokmu Snifsinf tek başıma kaldım yav çorumlu varsa bereaber birleşim balığa gidelim birbirilerimizi tanıyalım beraber bir şeyler paylaşalım tek başıma kaldım çorumlu olrak sitedeSnifsinfHi
Bul
uğur bildiğim kadarıyla bir tek sen varsın.ama demeden de edemiyeceğim.abisi çorumun en güzel balıkları sende .babanla kardeşinle ne güzel yerlere gidip çok iyi balık alıyorsunuz.şimdi nerden çıktı bu yeni yerler varmı demen.Balık kalmadı deme sen size yakın olan barajdan sıkıldın galiba.yakın olsada senle balığa gitsek..senle balığa gitmeyi gerçekten çok isterdim.rastgele
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
zamanla senden başka çorumluda katılır aramıza sabırRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
uğur ilker doğru söylüyor tutugun balıklar süper yakın olsada beraber avlansak yoksa kuruttunmu balıkları

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
SerenaY66 yazdı:uğur bildiğim kadarıyla bir tek sen varsın.ama demeden de edemiyeceğim.abisi çorumun en güzel balıkları sende .babanla kardeşinle ne güzel yerlere gidip çok iyi balık alıyorsunuz.şimdi nerden çıktı bu yeni yerler varmı demen.Balık kalmadı deme sen size yakın olan barajdan sıkıldın galiba.yakın olsada senle balığa gitsek..senle balığa gitmeyi gerçekten çok isterdim.rastgele
ilker abi iltifatlar için çok teşekkür ederim keşke yakın olsada bereber balığa gitsek birbirimizi tanısak ben birazdakha büyüyüm bir 18 yaşıma giriyim bende orglere katılacam sitedeki insanları çok merak ediyorum şurda 2 sene kaldıGulumse
Bul
cilingoz yazdı:uğur ilker doğru söylüyor tutugun balıklar süper yakın olsada beraber avlansak yoksa kuruttunmu balıkları
selim abi oltayla balık bitermi yavSiyirdim keşke yakın olsada beraber balığa gitsek bizim buralarda doğru düzgün balık tutan yok bile saysan 5 veya 6 kişiinsan şöyle tatlı tatlı iddalaşa bileceği birini arıyomSiyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:zamanla senden başka çorumluda katılır aramıza sabırRose
iyşallah hüseyin abi
Bul
balıkcı uğur yazdı:sitede o kadar gezdimde bir çorumluya raslayamadın yav hiç yokmu çorumlu çorumda nerede balık çıktığını danışacağım biri yokmu Snifsinf tek başıma kaldım yav çorumlu varsa bereaber birleşim balığa gidelim birbirilerimizi tanıyalım beraber bir şeyler paylaşalım tek başıma kaldım çorumlu olrak sitedeSnifsinfHi

Merhaba Uğur ben Tokat / Zile'den Alaca'ya 100.120 km buradan çok arkadaşlar o tarafta gölete gidiyorlar ama benim zamanım olmadığı için gidemiyorum.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
vetilmed yazdı:Merhaba Uğur ben Tokat / Zile'den Alaca'ya 100.120 km buradan çok arkadaşlar o tarafta gölete gidiyorlar ama benim zamanım olmadığı için gidemiyorum.
he abi sen alaca göletini diyon orayada gitik ama balık gelmedi Siyirdim
Bul
Buradan gidenlerin hiç boş döndüğünü duymadım desem yeridir.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lapinden kurtuluş yokmu??? maceratorr 11 2,507 17-10-2007, 13:00
Son Yorum: arm59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi