Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamil ILIPINAR_5
Buda ank.kalecikde kızılırmakda yakaladığımız balıklardan biri (bekir)

[Resim: kamilabi4.jpg]

Buda elime sonradan geçen resimlerden yıl 2002 o zaman bol derecede çay balığı vuruyordu(bekir yada kaya balığı) nadirende yayın geliyordu eh o fotoğraflardan işte

[Resim: kamil%20abi2.jpg]
Bul
helal olsun abi,güzel balık ilk resimde asker gibisin abi yakışır,şapka da jandarma şapkası herhalde,balıklara geçit vermemişsin yine,yayınsız da olmuyor hani ikinci resimde yayın var,şaka bir tarafa tebrikler abi güzel resimler,bu bekir dediğin taş alasımı bıyıklı ve siyah noktalı oluyor dipte duruyor genelde solucana da iyi geliyor yoksa bizim kızılırmakta sarı balık dediğimiz ırmak balığımı,,rastgele..
Bul
kamil abi yine döktürdün valla.Kızılırmakta bende kaybettiğim balığı arıyordum.Ne bileyim senin tutacağını.Artık Kızılırmakta bir şey vermiyor.Kala kala heralde eski fotoğraflara kaldık.gerçi bende eski fotoda yokki.Ne bileyim o zamanlar balığı tutup orda yerdik.fotoğraf kimin aklına gelir.Şimdi o zamanlar tuttuğumuz balıkların resmi olsaydı.Şimdi senin gibi paylaşırdık.Şimdi ise fotoğraf makinam elimden düşmüyor.ama bir sorun var.Çekecek balık bulamıyorum.
Bul
76arkadaşlar o şapka gri bir şapka sadece kırmızı amblem var orada bekir balığıda diğer adıyla kayabalığı,taşalası her yörenin değişik isimleri var galiba ne derseniz o balıkdan işte kızılırmak (kalecik ) balık veriyorda ben gidemiyorum alibeyli kçyünün belirli yerleri veriyor hala balık.senin balıklarda benden köşe bucak kaçıyor biz serenay,ı bekliyoruz diye:0507: yayın ve diğer balıklar her zamanki gibi şarkışlanın balıkları
Bul
Hakkaten güzel balıklar. Bugün Eski Hisar'a indim. Arabayı tam denizin dibine kadar götürme şansım vardı ve götürdüm de. Birkaç balıkçı vardı zargana tutuyorlardı. Birisi de istavrit çekiyodu... Az muhabbetten sonra oltayı istedim bikaç kez attım çektim bişi çıkmadı. Sonra dedim ki; "Hocam bak şimdi oltayı cehennemin dibine göndericem" dedim ve tam gerilip attığım an "Abi yavaş misina kopabilir" diye bağırdıysada çaaat etti kopardı misinayı 66

Fır döndüsü yokmuş, benim kamıştaki fır döndüyle şamandırayı verdim ve geri geldim :0507: Sanırım cumartesi zargana çekicez ordan.

Paylaşmak istedim kafa yormamışımdır umarım.

Rast gele emmiler.
Bul
76senin neyine elalemin oltasını kullanmak eldeki94 bulgurdan olmuşsun.gitiğin zaman sana rastgele
Bul
:0507: Abi ne edem gözünü seveyim... Oltayı bagajda tutuyorum, takım olarakda 3 lü sazan takımı vardı. Onunla denizden ne çekeyim ben. Hem öğlen yemeğinde bir iki saatline gittim. Ama çok güzeldi be ya..
Bul
kamil abi balıklar süper....hepsine ayrı ayrı mesaj yazmaya yetişemem tekrar tebrikler abi harbiden çok sağlam balıklar....
Bul
OceanDream yazdı:Hakkaten güzel balıklar. Bugün Eski Hisar'a indim. Arabayı tam denizin dibine kadar götürme şansım vardı ve götürdüm de. Birkaç balıkçı vardı zargana tutuyorlardı. Birisi de istavrit çekiyodu... Az muhabbetten sonra oltayı istedim bikaç kez attım çektim bişi çıkmadı. Sonra dedim ki; "Hocam bak şimdi oltayı cehennemin dibine göndericem" dedim ve tam gerilip attığım an "Abi yavaş misina kopabilir" diye bağırdıysada çaaat etti kopardı misinayı 66

Fır döndüsü yokmuş, benim kamıştaki fır döndüyle şamandırayı verdim ve geri geldim :0507: Sanırım cumartesi zargana çekicez ordan.

Paylaşmak istedim kafa yormamışımdır umarım.

Rast gele emmiler.

Her zaman yanında yedek bulundurmayı unutma
Bul
Evet Fisherman usta çok haklısın. Ama ben balık tutmaya değil yer keşfetmeye gitmiştim. Bu sabah erken saatte tekrar gittim oraya. Kimse yoktu. Dipde bir çok balık yüzüyordu ve çok güzellerdi. Dikkatlicene baktığımda, sürüler halinde minik minik yavrular geziniyordu. Öğlen yemeğine doğru Eski Hisar'a inip zargana,istavrit ve levrek, lüfer takımı alacam. her birinden üç tane. Yarın sabah gidicem balığa... Redface
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30.04.2011 kamil abi kurt boğazında sciftcan 15 5,478 02-05-2011, 15:20
Son Yorum: Köksal
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 73,998 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,404 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2 Lapsetur 127 32,717 03-04-2008, 13:35
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  LÜFER AVI....Kamil ve ben (Mesut) Selimpaşadan!!! japon balıkçı 17 4,005 17-12-2007, 19:16
Son Yorum: rauf
  Kamil ILIPINAR_7 (Sazan Avı) Lapsetur 19 4,376 29-03-2007, 00:25
Son Yorum: hulusi türk
  Kamil Abi'den Manzara Resimleri Lapsetur 12 4,399 19-03-2007, 23:40
Son Yorum: Eşkiya Hunter
  hazır kamil abide kefal tutmuşken makrol 9 2,012 06-03-2007, 21:10
Son Yorum: turna
  Kamil ILIPINAR_6 Lapsetur 18 3,768 09-01-2007, 22:17
Son Yorum: onurkaya
  Kamil ILIPINAR (Turna Resmi) Lapsetur 8 3,988 29-09-2006, 23:22
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü: