Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
darıcadan herkese sevgiler
arkadaşlar malüm babamın rahtsızlığından dolayı epeydir katılımcı olamıyorum bu arada bana mesajla ve telefonla ulaşamayan arkadaşlarımda oldu hepsinden allah razı olsun .Beni bu haftasonu kıyıya itende bu oldu arkadaşlara bir mesaj yazayım dedim ama boşta olmazki diye düşündüm .Pazar sabahı saat 05 cıvarında darıcada sahile indim atçek yaparken yağmur bastırdı balıkta yok bende tuzla tarafına geçtim yağmur arada yağdı ama resimlemek için en azından balık yakaladım M.ALİ abiyi gördüğüm kıyıya indim aynı takım aynı yem saat 12 de eve döndüm .AMA açıklatdaki teknelerden anladığım kdarı ile lüfer körfeze girmiş hemde bol miktarda.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Öncelikle babaya geçmiş olsun , inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur Affet .Güzel balıklar için de tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf
Bul
İlk önce babana geçmiş olsun dileklerimle, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Ahmet balıklar çok güzel gözüküyor, hani sonresimdeki dahada harika..WinkAlkisAlkis
Doğru söyledin Ahmet Abim bebişin hakkını yedik Siyirdim Maşallah ,Allah analı-babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , güzel insanlarla karşılaştırsın , bahtı da güzel olsun Affet
Bul
Ahmet balıklarda güzel bebekde sende babada iyi olsa değme keyfine
Birşeyler yazman için illa balığa gerek yok herkezi aynı samimiyetiyle aramızda görmek tüm balıklardan daha kıymetli
Bul
eline sağlık hocam bebişde mışıl mışıl uyuyor allah bağışlasın..
memoli İZMİR/1979[Resim: keserimxq1.jpg]
Bul
sağolun arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri beni dahada mutlu ediyor iyiki varsınız
Bul
maşallah bebek de balıkda harika ahmet abi babaya tekrar geçmiş olsun
Bul
ahmet rast gele güzel balık babana çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim darıcada ne zaman eşşek istavriti tutacaz
AlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
ahmet abi babaya çok geçmiş olsun.

balıklar bereketli olsun boş göndermemiş denizana.Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi