Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk mırmır avım ve kemer
bu konuyu özellikle buradan açtım..çünkü işin içinde muhabbette varWink

16.10.2008 perşembe tarihinde toplantı için 4 günlüğüne antalya kemer beldibine gittim...toplantılardan kalan zamanda denize girmeye özellikle gece saat 23 ten sonra 1-2 saatliğinede olsa balık tutmaya uğraştım tabiiki bu iş benim branşım değildi..yinede 3 gün uğraşmama rağmen ancak bir adet mırmır tutabildim..üç saçaklı dip oltası 50 gr kurşun 35 lik misina owner 1-1/0 sazan avında kullandığım iğneler. bu tuttuğum ilk mırmır olduğu için benim için çok değerli idi.halende değerini korumakta Happy 18.10.2008 cumartesi günü çalıştığı iş yerinde antalyada aytekin ide ziyaret ettim.. kendisi beni çok sıcak karşıladı ilk görüşmemize rağmen çok eskiden tanışıyormuş gibi kucaklaştık 30 dakika kadar muhabbet ettik çaylarımızı içtik .. buradan kendisine sıcak karşılaması muhabbeti için teşekkür ediyorum..resimleride ekliyorum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
resimlerin devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
arap teşekkürler yinede balık avına vakit ayırmışsın güzel mırmır artık senin deniz avı raporlarını sıkça okuruz tebrikler rast gele.Alkis Seerf
Bul
Hüseyin önce seni tebrik ederim.Amatör balıkavı sevdasının ne demek olduğunun bir örneğini verdin.Kış başlangıcında olan Eskişehir'den iş gereğide de olsa gittiği tatil beldesi Antalya'da boş zamanında gezip tozmak,eğlenmek yerine yanında götürdüğü oltasını sallamak va ilk defa avladığı bir türle çok mutlu olmak ve yazdıklarıyla bu duyguyu bizlere hissettirmek ancak bir balıkavı sevdalısının icraatı olabilirdi.Aytek ile samimi karşılaşmanıza gelince ; bizler bu foruma ilk adım attığımızdan itibaren zaten birbirimizle kaynaşmış değilmiydik,düzenlenen organizasyonlarda birbirlerini ilk defa sanal ortam dışında gerçek ortamda gören arkadaşlar nasıl kucaklaşıyorlardı:aynen birbirini uzun zamandır görmeyen ve buluştuklarında hasretle birbirine kucak açan kardeşler,arkadaşlar,can dostları gibi..
AlkisAlkisAlkis
Bul
Hüseyin arkadaş nasıl cilveli çekişi var değilmi mırmırın Happy tebrikler AlkisAytekin arkadaşımızla buluşmanız da çok güzel olmuş Alkis
Bul
Hüseyin balık böyle bir hastalık iş için bile gitsek aklımız balıkta kısmetin bu kadarmış iyi zaman geçirmişsin rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
GulumseHüseyin abi nasıl sevdinmi bizim bölgeyiGulumsetekneyle açılma imkanın olsaydı daha zevkli geçerdi aslında ama biz onuda bulamıyoz şimdi.yazında bekleriz
Bul
Tebrikler Hüseyin abi , resimler de çok güzel.
Sazanları özledim...
Bul
Arabım kancanın daha büyüğü yokmuyduHeheEskişehirin havasından sonra Antalya değiklik olmuştur Allah içine sindirsin,bu arada mırmırda sağlammışAlkisdaha bereketli avlara.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:arap teşekkürler yinede balık avına vakit ayırmışsın güzel mırmır artık senin deniz avı raporlarını sıkça okuruz tebrikler rast gele.Alkis Seerf

ben teşekkür ederim aslan abim benim

Lakerda yazdı:Hüseyin önce seni tebrik ederim.Amatör balıkavı sevdasının ne demek olduğunun bir örneğini verdin.Kış başlangıcında olan Eskişehir'den iş gereğide de olsa gittiği tatil beldesi Antalya'da boş zamanında gezip tozmak,eğlenmek yerine yanında götürdüğü oltasını sallamak va ilk defa avladığı bir türle çok mutlu olmak ve yazdıklarıyla bu duyguyu bizlere hissettirmek ancak bir balıkavı sevdalısının icraatı olabilirdi.Aytek ile samimi karşılaşmanıza gelince ; bizler bu foruma ilk adım attığımızdan itibaren zaten birbirimizle kaynaşmış değilmiydik,düzenlenen organizasyonlarda birbirlerini ilk defa sanal ortam dışında gerçek ortamda gören arkadaşlar nasıl kucaklaşıyorlardı:aynen birbirini uzun zamandır görmeyen ve buluştuklarında hasretle birbirine kucak açan kardeşler,arkadaşlar,can dostları gibi..
AlkisAlkisAlkis

mehmet abi cidden balık avlamak harika bir zevk ama balık aracılığı ile siz değerli dostları tanımak ayrı bir zevk teşekkür ederim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi