19-10-2008, 22:26
(Son Düzenleme: 19-10-2008, 22:41, Düzenleyen: araphüso26.)
bu konuyu özellikle buradan açtım..çünkü işin içinde muhabbette var
16.10.2008 perşembe tarihinde toplantı için 4 günlüğüne antalya kemer beldibine gittim...toplantılardan kalan zamanda denize girmeye özellikle gece saat 23 ten sonra 1-2 saatliğinede olsa balık tutmaya uğraştım tabiiki bu iş benim branşım değildi..yinede 3 gün uğraşmama rağmen ancak bir adet mırmır tutabildim..üç saçaklı dip oltası 50 gr kurşun 35 lik misina owner 1-1/0 sazan avında kullandığım iğneler. bu tuttuğum ilk mırmır olduğu için benim için çok değerli idi.halende değerini korumakta
18.10.2008 cumartesi günü çalıştığı iş yerinde antalyada aytekin ide ziyaret ettim.. kendisi beni çok sıcak karşıladı ilk görüşmemize rağmen çok eskiden tanışıyormuş gibi kucaklaştık 30 dakika kadar muhabbet ettik çaylarımızı içtik .. buradan kendisine sıcak karşılaması muhabbeti için teşekkür ediyorum..resimleride ekliyorum

16.10.2008 perşembe tarihinde toplantı için 4 günlüğüne antalya kemer beldibine gittim...toplantılardan kalan zamanda denize girmeye özellikle gece saat 23 ten sonra 1-2 saatliğinede olsa balık tutmaya uğraştım tabiiki bu iş benim branşım değildi..yinede 3 gün uğraşmama rağmen ancak bir adet mırmır tutabildim..üç saçaklı dip oltası 50 gr kurşun 35 lik misina owner 1-1/0 sazan avında kullandığım iğneler. bu tuttuğum ilk mırmır olduğu için benim için çok değerli idi.halende değerini korumakta

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]