Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30/10/08 günaydınnn
herkese günaydın,kolay gelsin
istanbul boğaz dün gece bebek ten istinyeye kadar yemli lüfere bekleyenlerle doluydu balık tutan varmıydı bakmadım ama insanlar hareketliydi devamlı olta başında hızla olta çekenler vardı arabada oldugumdan tutan oldumu göremedim.
bu sabah bogaz hem büyük gırgır hemde küçük oltacı teknelerle doluydu deniz sütliman güneş yakıyor balıkta olursa bugün balıktakiler için güzel bir gün olacak.
günleri değerlendirelim arkadaşlar pastırma yazı yapıyor 10 gün sonra çok ararız bu havaları.
rastgele.
Bul
arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar eskişehirdede yazdan kalma bir gün var ...rastgeleRoseWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Herkese günaydın, Sabah haberlerde pastırma sıcakları geriye geldi diyordu b u hafta sonuna kadar hava sıcaklıkları 6 ile 10 derece artacakmış duyurulur..
günaydın hayırlı işler herkese bol kazançlarr , gerçekten çok güzel bir hava var genel anlamda izmirdede güneşli yazdan kalma gibi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
herkese günaydın yalovadada aynı hava var yarın sabah 4 gün izne çıkıyom belki şile ağva ya gidebiliriz arkadaşla.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:herkese günaydın yalovadada aynı hava var yarın sabah 4 gün izne çıkıyom belki şile ağva ya gidebiliriz arkadaşla.
şile agvayı okuyunca birden kaşıntı tuttu erden abii Snifsinf
Bul
evet nihat bizim hacı abi var ya büyük tekneyi oraya satmıştı
seksene çıkınca gidelim demişti bi gece kalcaz döncez
.geçen gün onun için sormuştum ağva ya giderken senin ordan geçiliyomu diye
AlkisBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Herkese günaydın hayırlı işler herkese bol kazançlar, Balığa çıkacaklara rastgele . Hava çok güzel beni de kaşıntı tuttu galiba balığa gidemeden duramıcam Gulumse benimle balığa gelmek isteyen olursa beklerim Smile
Sazanları özledim...
Bul
balığa gideceklere rastgele.
Bul
herkesen iyi günler babam balığa gitmiş okul olmasaydı bende gidecektimSiyirdim canım sıkıldı ama bende hafta sonu bunun acısını çıkaracamSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi