Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gelingüllü baraj? yozgat
Arkadaşlar ben bu ay sonu gelingüllü barajı yozgat'a gitmek istiyorum fakat ordaki barajda hangi tür balıklar cıkıyo ve hangi ceşit yeme vuruyo bunlar hakk?nda bi bilgim yok bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
Herkese Rastgele....
Bul
Genel olarak her barajda sazan çıkar bu yüzden yanına küspe ve sazan iğneleri al. Ya da sazan takımı satın al. Turna için yer varsa 3 numara kaşık tavsiye ederim. At çek at çek. Ya da canlı yem. Kıyıdan yakaladığın minik balıkardan birisini canlı yem yapabilirsin. Yayın tutacam dersen Kâmil abiye danış derim.

Rast gele.
Bul
Gelingüllede turna yok.Sazan,Aynalı Sazan,Gümüş ve bir de Forumda bahsetmiştim kırmızı balık var.Sazan Solucana iyi geliyor.Ama son zamanlarda çıkan sazan yemlerini denemeni tavsiye ederim.iyi bir yer tavsiye edeyim.Sorgundan kerkenes harebelerine doğru giden yoldan devam et ilerde şahmuratlı köyü var köyü geçtikten sonra zaten göl kendini uzaktan gösterecek.Sola bir yol var.Yola benzemez ama orayı biraz iyi bakarak bulabilirsin.traktörler gide gele yol yapmış.hatta orda ufak birde pınar var.ordan göle doğru in.Arabayla 100 metre kadar göle yanaşabilirsin.Sorgundan 20-25 km kadar uzaktadır.İyi avlar.
Bul
Arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.Serenay tarif ettigin yere gidecem bakalım ne ile geri dönücez (kısmet)...
Bul
Kimse benim kadar şanssız ve beceriksiz olamaz. Muhakkak 4-5 balık çekersin :0507:
Bul
Kısmet dedim ya 1.5 ay önce samsundaydık ordan 4 kişi 60 parca balık aldık yemlemenin yararını gördük.Yinede kısmet.2 olsun Büyük olsun..
Bul
SERENAY
BenYozgat merkez,sen neresindensin?
Bul
ÇEVİREN
İki yıl önce sürekli Gelingüllü'ye giderdim.Sabah ezanında çıkıp,öğleden önce saat10'a kadar avlanırdım.İyi de balık alırdım.10'dan sonra av pek hareketli olmazdı.Fakat gerek geçen yıl,gerekse bu yıl birer ikişer defa gitmeme rağmen balık tutamadım.Fakat Yozgat'tan giden guruplar,Alcı Köyü tarafında tutabildiklerini söylüyorlar.
Burada ayçiçeği küspesi,ya da solucan iyi sonuç veriyor.İkisini birden de kullana bilirsiniz.
Yakalyacagınız balık;aynalı sazan,kaya balığı(yöresel adı),kaldıysa alabalık da bulunuyor(balıkçı ağlarına takılıyordu).Bir de kerevitvar.
Bol şanslar....
Bul
ufuk66 yazdı:   SERENAY
  BenYozgat merkez,sen neresindensin?
sorgunluyum.Ama ankarada ikamet ediyorum.
Bul
ufuk bak ben orda alabalık olduğunu bilmiyordum.varsa gerçekten güzel olmalı.Ama ağ işi tüm doğal hayatı öldürüyor.Oltaya da orda biraz alabalık zor gelir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  geeeel yozgat sazanı bunlar zabhas 17 3,555 22-02-2007, 17:48
Son Yorum: zabhas
  gelingüllü sazanları SerenaY66 8 3,909 18-08-2006, 14:33
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi