Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaz'ın Hulyâlı Suları ve Av
[Resim: 123.JPG]

[Resim: 12.JPG]

bunlar dün gecenin mahsülü.balıkların yorumunu Burhan kardeşim(oceandream) yapıcak şimdiden teşekkür ediyorum ona:0507:rastgele..
Bul
Benim hissettiğim senin oraya balık tutmaya gitmediğin. Sen Boğaz'a başka bir nedenle gitmişsin azizim. Balıkları çekerken onları herhangi bir balık türü değil de... Başka birşeymiş gibi büyük bir kin ve nefret ile çekmişsin. Sen Hulyâlı Sular'da "O" idin. Bunu hissedebiliyorum... ...

Bu arada hocam; 2. resim de evlere iş yerlerine kalörifer yakıtı servisi yapılıyomuş galiba öyle gördüm. Bi telefonu varsa bi alsana sana zamet.. Soba yakmaktan bi hâl olduk Allah seni inandırsın. Belki kafölürer de döşerler he. Valla büyük bi sevap işlemiş olursun ha. hahaha

Süper balıklar hocam vallahi. On numara bi av yapmışsın. Tam bir üstad oldun artık :0507: Helâl sana güzel kardeşim Aziz. 66
Bul
denizdeki avlardan ilk tercihim çupra dır.bunlar harika balıklar.ben bu büyüklükte balık almadım.illagi ve karagöz olarak ufaklarını ancak tutardım.afiyet olsun
Bul
eline sağlık,bunları gecemi aldın.ne yem ve takım kullanıyorsun.
geceleri takılıyosan çanakkaleye bi dr.gönderdik,oda balık delisi.
bol şanslar.
Bul

evet dostum geceleyin aldım gündüz zaten böyle büyükleri çıkmaz:0507:nerlerde takılıyo balık delisi doktor ben kilitbayırda yeni liman civarında takılıyom tavsiye ederim:0507:rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz Donmuş SerenaY66 25 4,193 14-12-2007, 12:47
Son Yorum: balıkçı_
  Boğaz  turu BABUÇ 13 4,419 30-04-2007, 13:58
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi