Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09, 11, 08, eski foça tekne av raporu
selam arkadaşlar pazar sabahı erkenden gelen haberle foçaya tekne balık avına gittim. uzun aradan sonra benim için güzel geçen bir av oldu, havanın rüzgarlı olaması dolayısıyla denizin biraz bizi fazla sallamasına rağmen yinede güzel av oldu. amaç aslan burnundan mercan ve çipura yakalamaktı hava müsade etmeyince başka bir avlakta resimlerde görülen iri istavrit
bikaç parça mercan kopez lidaki karagöz avlandı. isparoz ve kopez tutmamak için sürekli yer
değiştirdik kısmet bu kadarmış herkese rastgele.
yem. ben genelde sardalye kullandım mamun sardelye sülünez.
olta. klasik dip oltası üçlü hırsızlı takım kurşun yere göre değişken elli ve yüzelli gram arası.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
ismail abi bereketli olsun yinede güzel av yapmışsınız. bizide dahil etseydin abim keşke yaw Snifsinf tekne avına hasret kaldım epeydir
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
resimlerin devamı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hayatınızı yaşamışsınız bahriyelim güzel görüntüler arkadaşlara selamWinkAlkisbalıklarda eşek kadar varmışHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İsmail kardeş, güzel paylaşımın için teşekkürler,

daha nice balıklar oltana rasgelsin Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
maşallah ne istavritmiş onlar be 3 tanesi adam doyurur cinstenmiş.bunlardan tutmak ço zevklidir keşke büyük kancalı takımla çapoari yapsaydın.
afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
valla benim hayatımda tuttuğum en iri istavritler nihat dediğin gibi şimdi üç tane hazır pişti
raporu yazarken balıklarda pişiyordu tadına bakacağım,hüseyinim biliyosun konuştuğumuzda bahsetmiştim gecenin bi yarısı haber gelince bende kaçtım iyikide gitmişim. muratım inşallah bir sonraki avı yine tekneden beraberce yaparız bir haftaya kadar çipura başlayacak yapalım bir buluşma tekne tanıdık sorun değil.
Bul
İsmailim bereketli olsun hakikaten istavritlerde istavritmiş haaaSiyirdim en azından güzel bir tekne avı yapmışsınız, arkadaşlarada bol bol selamlar..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ismail abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz,herkesin neşesi yerindeymiş.güzelde av olmuş,iri istavritler süper gerçekten,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ismail abi, yemin billah denizi kurutmuşsunuz. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,172 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,738 07-10-2013, 17:08
  Albatros-gr Ahhh eski meralarim :) Albatros-gr 20 3,325 03-08-2013, 15:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,401 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,191 06-05-2013, 08:39
  09.03.2013 Çok Keyifli Bir Tekne Avı xfisher 33 4,923 02-04-2013, 14:19
Son Yorum: xfisher
  Hem kıyı hem Tekne ile olan avlarım sessizkuşçu 24 3,414 15-11-2012, 23:31
Son Yorum: sessizkuşçu
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,380 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  selimiye raporu bucalıfikret 44 5,143 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  Albatros-gr eski ve yeni rapor Albatros-gr 26 3,348 05-09-2012, 01:35
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi