Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar sitedeki eski konular arasında harika raporlar var hafta içi av raporları,hafta sonu av raporları,genel resimler,balıkçı sohbeti gibi bölümlerde sitenin kuruldugu günlerden beri açılmış harika raporlar ve konular var sistem değiştirmelerden dolayı çok eski olan konularda resim olmayabilir ama son zamanlardaki konulardan yeni üyelerimizin haberi yok bu nedenle boş zamanlarımızda eski raporlara göz atıp güncel hale getirelim.
mesela arap ın avları,tatarın avları,benim levrekler lüferler

,birolun avlar aklıma gelmeyen birçok rapor var.belkide hiç görülmeyen raporlar var.
eski olması yorumsuz kalması anlamına gelmiyor zamanla güncel konular haline getirelim lütfen.
herkese kolay gelsin.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Evet ilk üye olduğum günlerde de bunu belirtmiştim.Gerçi o zaman bir server değişimi söz konusu değildi ama sanırım zamanaşımı olayı var bu internet aleminde
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:Evet ilk üye olduğum günlerde de bunu belirtmiştim.Gerçi o zaman bir server değişimi söz konusu değildi ama sanırım zamanaşımı olayı var bu internet aleminde 
yok nedim sistem değiştirdik o ara önceden duyurular yapıldı resimer alınsın buraya taşıyacagız diye alan aldı alınmayanlar oldu eski konularda resim olmayan gördümmü bana aitse hala daha eklemeler yapıyorum.
sen bu yaz benim tuttugm levrekleri görmüşmüydün
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Yok Nihat bir gündeme getir istersen

Gözümüz gönlümüz açılır
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
benimde ilkerle beraber turan köy resimleri vardı
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Aslında ilk10 dan dolayı hepimiz oraya bağımlı olduk hepimiz konuları oradan takip ediyoruz. Büyük bir ihtimalle çoğunuz itedeki tüm bölümleri bilmiyor bu yüzden.
İlk10'u kaldırmayı teklif ediyorum
ilk 10 kalsın ama diğer eski konuları gündeme getirelim ilk 10 u kaldırdık denedik olmuyor bence.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
patron ilk on gidince herkes şaşırıyor bencede kalsın
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bencede kalsın bence sitenin en önemli ayağı
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
ilk 10 un kalkmasını bende istemiyorum, konu aramakla geçirmeyelim günümüzü..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]