Yorumları: 2
Konuları: 1
Bu arada balık avlamayı çok seviyorum ama hiç bilmiyorum anlayan arkadaşlara takılıyorum.öğrenmeye çaşlışıyorum çok soru soruyorum bir de el kabiliyetim hiç yok acaip benden kaçıyorlar.Bana öğretecek arkadaşlara duyurulur.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mehmet ali her soruna mutlaka cevabımız vardır elimizden geleni yaparız sen sor yeterki

sitede bulamadıgın birşeyde yardımcı oluruz.
3 çocuk allah bağışlasın.

kolay gelsin saygılar
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
aramıza hoşgeldin mehmet ali abi, her sorunun cevabını burada bulursun, bizde çok soruyoruz çok konuşuyoruz çok muhabbet ediyoruz burada
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hoş geldiniz hoş bir yere geldiniz
öğrenmek istediklerinizi bize sorun bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çaışalım ..sizde uygulayarak tecrübe edinin..kalıcı ve katılımcı olmanız dileklerimle
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
her türlü av için öğrenmek istediklerinizi yazabilirsiniz iç sular ve deniz hakkında herkes yardımcı olacaktır mutlaka
aramıza hoş geldiniz.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 657
Konuları: 11
aramiza hosgeldiniz

sitede yeni baslayanlar icin cok faydali konular var yakin zamanda Manisa gurubu ile Izmir gurubu org yapmayi dusunuyorlar katilma imkanin olursa usta oltacilardan guzel bir deneyim kazanmis olursun. rasgele
1980 Sirinyer Izmir
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Mehmet ali hoşgeldin, burda aradığın konularda yardımcı olacak mutlaka birisi çıkacaktır, sen yeterki takıldığın konuıyu yaz gerisi mutlaka gelir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
mehmet ali abi aramıza hoşgeldin,hoşca vakit geçirmeniz dileklerimle..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Aramıza hoşgeldiniz

Balıkçılık konusunda öğrenecekler bitmiyor , hepimiz öğreniyoruz
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Aramıza hoşgeldiniz,hiç ümitsizliğe kapılmayın başlangıçta hazır olta takımlarıyla idare edersiniz,araştırmacı ve ısrarcı olursanız kısa zamanda kavrar kendi takımlarını da kendiniz hazırlar hale gelirsiniz,ozaman da siz balıkları aramazsınız,onlar sizi bulur..

Keyifli paylaşımlar..