arkadaşlar tatlısu sezonu nerde ise kapandı.zaten 1.5 aydır balık tutmaya gitmiyorum..denizde sezon açıldıktan sonra eskişehirdede balık bollaştı.bugün iş çıkışı balık çarşısına uğradım cep rapalasıyla 6 tane çingene palamudu yakaladım.evde fotolarını çekeceğim zaman birde rapala ekleyeyim fotoya deyip palamutun ağzına taktım rapalayı.yarın akşam mideye indirmeyi düşünüyorum nasıl pişirsem acaba
Hüseyin'cim zaten pamutun ağzına limonu sıkmışsın O renkteki rapalaya ( sahteye ) bizim buralarda limon deniyor .Ben fırında tavsiye ederim.Nihat levrekte olduğu gibi balık pişirme konusunda da number1 .Tariflerdeki sosları da çok güzel Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "